- Apple iPhone 17e – mágnesek ereje
- Táncolni még nem tud, de stabilan áll az Android 17 a lábán
- Fotók, videók mobillal
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- iPhone topik
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Milyen okostelefont vegyek?
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
Új hozzászólás Aktív témák
-
MichaelSD
őstag
Ez a "mindegyik képességet lehet használni" jól hangzik, de nem állja meg a helyét a gyakorlatban. Pl. összes fix sebzésű képesség 20 szintem már semmit nem ér. Amúgy eleve nem tudod minden képességedet használni, mert ellentétes modok kellenek, hogy jól működjenek. A képességek között nagyon nagy a szórás.
Nem véletlen, hogy pl. Excaluburt Super Jumppal és Heavy Impacttal még egyszer se láttam. Papíron jól hangzik, de gyakorlatban nem éri meg.Orokin Cellt gyorsabban és többet lehet szerezni, ha megfelelő küldetést csinálod. Nem mondom, hogy nem lehet mindent végignézni, de ha időmet optimalizálni akarom, akkor nem az a megoldás. Ha talál az ember OCt akkor megjelöli a többieknek, legalább is én így csinálom.
Új hozzászólás Aktív témák
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Gaming notebook topik
- Hobby elektronika
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Formula-1
- BMW topik
- Metal topik
- Váratlanul ledobta asztali csúcs-Ryzenjét az AMD
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Apple iPhone 17e – mágnesek ereje
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASRock A520M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 6GB CM Masterbox MB311L ARGB 500W
- LG UltraGear 27GR95QE-B 240 Hz OLED 2560x1440 Gamer Monitor 6 hó garancia Házhozszállítás
- Lenovo ThinkPad // T - Széria // X1 carbon // X1 Yoga 2-in-1 // és a többiek... 3-12. gen.
- AKCIÓ! LG UltraGear 27GR93U-B 27 144Hz UHD IPS 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4538
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest