- iPhone topik
- Samsung Galaxy S26 - szeret, nem szeret
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Android dual SIM okostelefonok
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Szivárognak a OnePlus Nord CE6 Lite specifikációi
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Fotók, videók mobillal
- A belépőszintre érkezett a Xiaomi Redmi A7 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
Źşë'
addikt
válasz
MichaelSD
üzenetére
nekem bejön az archwing update, ugyan még picit sovány maga a játékmód, de hiszem hogy feltöltik tartalommal időről időre... egyébként mindegyik képességet lehet használni, csak meg kell találni annak a módját, van ami kevésbé hasznos - van ami igencsak, ezt mindenki maga dönti el hogy melyik stratégiát alkalmazza a játékban, egyébként ezért is szeretem speciel...
sokan csinálják azt, hogy szimplán végigrohannak a mapokon és be sem néznek egyetlen szekrénybe sem, ill. nem szednek szét egyetlen ammo ládát se... mikor meg mutatom h találtam egy cell-t nagyon ritka, hogy meg is köszönik... ez a játék sztem nem a speed run-ról szól, de a játékosok 60%-a simán ezt csinálja
az emberek meglepődnének, hogy milyen secret roomok vannak elrejtve szvsz mindegyik mapon : )
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell Latitude 5490 14",FHD,i5-8350U,8GB,256GB SSD,WIN11
- iPhone Xs Max 64GB 100% (3hónap Garancia)
- Belépő Gaming PC! i7-8700 / RTX 3060 Ti / 16GB DDR4 / 500GB SSD / Z390 / 500w!
- GAMING PC! Intel i5-14600KF / 9070 XT / 32GB DDR5 / B760 WIFI / 1TB NVMe / 850w! BeszámítOK
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 5900X 12mag 24szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest