- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Olcsón ad sokat, de a minősége... Kukirin G2 Ultra teszt
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Apple Watch
Új hozzászólás Aktív témák
-
vaakuum
addikt
válasz
Komplikato
üzenetére
Az SKD az Softver-Developer-Kit?
Nyilván ha valaki ilyet tanul, nem meglepetés, ha van a gépén. De ez olyan, mintha minden autóst azért büntetnének meg, mert gyorsan is hajthat.egy vicc jutott róla eszembe
Horgászó pasi alszik a parton a sátorban, felesége könyvet olvas a tó közepén ringatózó csónakban. Jön a halőr.
- Jó napot kívánok! Legyen szíves bemutatni a horgászengedélyét!
- Dehát én nem is horgászok, hanem olvasok. A férjem a horgász, aki kint alszik a sátorban, mert egész éjjel a vizet bámulta.
- Ne kezdjük ezt Hölgyem, a csónakban rendelkezésére állnak az eszközök, bármikor megteheti, amikor nem figyelek oda.
- Jó, de akkor én meg feljelentem nemi erőszakért?
- ??? WTF ???
- Ne kezdjük ezt, Uram. A nadrágjában rendelkezésre állnak az eszközök, bármikor megteheti, mert éppen védtelen vagyok!
- Keziccsókolom, további jó olvasást.
Új hozzászólás Aktív témák
- Canon IR Advance C350 + tonerek
- Airpods Pro 3 eladó garanciával
- Lenovo ThinkCentre M725s Ryzen 5 Pro 2400G / 8GB DDR4 / 256 GB SSD + Lenovo LT1952p 192 monitor
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G Dual Sim 256GB Mint az ÚJ! (Gyári garanciával, Patika állapot)
- Playstation 5 lemezes 825GB CFI-1216A, újra fém pasztázva, 6 hónap garanciával, Bp-i üzletből eladó!
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4302
- Apple iPad mini 4 (A1538) 128GB Wi-Fi Asztroszürke
- Apple AirPods Max Midnight ! Új Bontatlan / 2028.03.16-ig Garancia!
- ÚJ Lenovo Yoga 7 - 14" WUXGA OLED - Intel Ultra 5 226V - 16GB - 512GB - Win11 -3 év gari - HUN - PEN
- iPhone 14 Pro 256GB 100% (1év Garancia)- ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR - AKCIÓ
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest