- Honor 200 Pro - mobilportré
- Asus Zenfone 8 - komplett kompakt
- Hatalmas kedvezménnyel nyit az Ulefone új csúcsmodellje
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Ilyen a Huawei Watch 5 és új érzékelője
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Bemutatkozott a Poco F2 Pro (már megint)
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
ledgeri
nagyúr
válasz
KROK640 #14705 üzenetére
Ha kilépnék, és belépnék, biztos, hogy meg kell adnom a dlgokat. Ez okés.
A token le nem járatás ténye meg nem ér most nekem egy kört, és nem adna extra infót, és nem veszítettem semmit.
Ha acc-lopás van mail cserével akkor annak van 2 hónapja feltűnni... aki meg cseréli, kivárja... ez része sem lenne előrébb. -
ledgeri
nagyúr
válasz
KROK640 #14702 üzenetére
Most én csak azért kezdegettem játszani, mert kiváncsi vagyok, hogy email cserével párhuzamosan ki dob-e.
[de mondjuk pl epic, és steam fiókokat lehet 24 órán belül cserélni, de valahogy az ilyen WT, WOT/wows, escape from tarkow hasonlóak, meg vagy egyáltalán nem engednek (utóbbi), vagy 30 napig fut az új email a régi mellett, majd csere, majd töröltetés esetén is a régi még 30 napig él (első), vagy teló meg nem adása nélkül nem lehetséges (középső) mert jaj account eladás....] -
-
-
Alg
veterán
válasz
KROK640 #14617 üzenetére
I3-10105F-el nincs ilyen problémám, szóval nálad lehet valami gond.
Sőt, i5-4670-el sincs procilimit 1080pben, bár itt már mikrolag előfordul.
Inkább a 2GB VRAM lehet kevés, legalábbis nekem a gyengébbik gép 270X-2GB-ra már panaszkodott hogy ne próbálkozzak az extra textúrákkal.
-
-
-
-
Francia91
veterán
válasz
KROK640 #14605 üzenetére
Én is szórakozni játszom a WT-t, és a Reál meccsek nagyrésze izgalmas tud lenni, korábban pedig még jobban azok voltak. Ellenben az Árkádos daráló üzemmóddal. És igenis elég nagy eltérés van az Árkád és Reál módos gép viselkedések között. És nem nyomjuk az "mert az RB tökéletes narratívát", ahogy Te fogalmazol, csupán azt mondjuk, hogy a leghamarabb ott jönnek ki a gépek közti különbségek. Nekem is pici asztal van a laptop mellett, de mégis tudok RB repülőzni és fordulózni, nem az egérnek szánt terület határolja be ezt a dolgot. Azt meg korábban írtam, hogy hiába az egyforma képességű gép és fejlesztettségi szint, más stílus, más jellegű tapasztalat is hozhat elég mérvadó különbséget ugyanolyan gépek között. Ez pont az a téma, hogy haverom a Fw 190-esekkel tud minden meccsen nagyon jókat menni, és folyamatosan 4-5 killeket hozni Reál meccsekben, Nekem meg egy nagy téglának tűnik, hiába fullos. Egyszerűen nem fekszik a stílusomnak. Ellenben a Spitfire és Tempest gépekkel nagyon jókat tudok menni, na neki meg azok nem fekszenek, nem tud velük úgy fordulózni, mint én.
Tehát hiába adott két ugyanolyan gép, ha más a pilóta stílusa. És ez az, ami RB-ben nagyon szépen ki tud ütközni (és persze szimulátorban, de az hosszasabb játékmód, azt azért nem említettem eddig) -
KROK640
nagyúr
válasz
KROK640 #14605 üzenetére
A fordulási problémához még annyit, hogy tippem szerint itt nem az AB VS RB kérdést kéne elővenni (és pláne nem a "mert az RB tökéletes" narrativát nyomni), mivel szerintem valamiféle kontroll probléma állhat a hátterében.
Gondolok itt arra, hogy egyrészt Tibi haverom is ugyanazzal a settingsel játszik RB-t több mint éve mint én, és ezzel ő is találkozik, másrészt pl az asztalomon szerintem nincs elég hely mozgatni pl az egeremet (más játékban is tapasztalatok miatt problémákat) és ilyesmikben lehet a kutya elásva, nem abban, hogy most ennyi vagy AB-t meg RB-t játszottam. Mint mondtam az RB maximum annyit ront a dolgokon, hogy mai napig modtól függetlenül erős fordulónál gondolok a széteső gépre is, emiatt ABben sem megyek bele olyan bátran mint korábban.
-
csongi
veterán
válasz
KROK640 #14598 üzenetére
A gepek adatlapjan szereplo adatok tajekoztato jelleguek.
A tenyleges teljesiteshez semmi kozuk. Folyamatosan belnyulnak, de nem kozlik.
A BR mozgatasokrol nem is beszelek.
Legutobbi Britt nemzet szopatasa arcatlan kategoria kaetgoria volt. :).
A legrosszabb ha eltero nemzetekkek repulsz Es a gepek csoportjat is valtoztatod, akkor nem lesz eselyed egy gyengebb gep ellen sem.
Ha ki akarsz emelkedni a mezonybol, akkor egy geptipust kell repulni, abbol is egy tierbe tartozokat. Abbol is egy adott geppel a legtobbet.
Meg kell tanulni kizarni az erdeklodesi korbol a tobbit Akkor lesznek kiugro sikerek, es emelkedik meg a K/D arany. -
Francia91
veterán
válasz
KROK640 #14598 üzenetére
Ugyanazon géppel is le lehet fordulni egymást, ha más a gép fejlesztettsége, és legfőképp más a játékos tudása az adott gépről
Na ezért érdemes átmenni Realistic-ba, és ott kitapasztalni a gépeidnek as határaitAztán lehet sírni
A videón nem egyforma gépek vannak, de hasonló fordulási képességekkel vannak megáldva, a stílus és a tudás különbözteti meg a két pilótát csak
Na ezért kéne otthagyni az Árkádot, és Realistic-ot tolni, ott ezeket megtudnád -
-
Alg
veterán
válasz
KROK640 #14534 üzenetére
Van egy app, amiben különböző dolgokat kell megcsinálni, és kapsz érte "ingyen" GE-t.
A gond az vele, hogy a következő fajta feladatok vannak:
- különböző kérdőívek kitöltése: nagy része kamu, végig sem tudod vinni, alig ad valamit (1-2GE) és baromi sok időt elvesz, meg elég mordori oldalakra visz + tele van bacccva reklámmal
- Mobiljátékok kipróbálása, általában egy adott szint elérése után kapsz nagyobb mennyiségű (pár100) GE-t, a gond hogy azokba is millió órát kell beletolni hogy elérd a kívánt szintet (és/vagy mikrotranzaktálni)
- le kell tölteni egy appot és egyszer megnyitni, ezek normálisabbak de nagyon ritka, 10-30GE és általában regisztrációt is kérVolt hogy próbálgattam mikor éppen nem volt más dolgom, vonaton stb., de sok óra és talán 500GE után töröltem az egészet a csába.
-
csongi
veterán
válasz
KROK640 #14517 üzenetére
A gépek fejlesztése teljesem felesleges" - na ebben piszkosul nem értünk egyet. Ez mozgatja a játékot, ez generálja, hogy legyen értelme sokat kimenni egy géppel, és sokan ezek miatt is vesznek GE-t. Nem mellesleg ha ez nincs, akkor kb az egész booster rendszert is kukázhatjuk.
Nem. A következő gép kifejlesztéséhez természetesen többet kell beletolni. Az inspiráció a következő gép kell hogy legye, nem egy új géppuska.
A valóságban sem így működik. Néddmán vissza jött a csatából. Ügyes voltál.Kapsz egy erősebb motort.Sztem itt eltévedtél.
"Régen én is azt gondoltam, hogy előbb lássam a meccset és majd választok technikát, de nem kivitelezhető. Főleg így nem. Maximum úgy, hogy választasz játékmódot (bázisbirtoklás/frontline/légifölény stb.) és utána indul el a keresés, de addigra a BR-t és a gépeket ki kell választanod, a pálya meg jönne random. Ez lenne a max amit kihozhatsz.
Meg is mondom miért : Gondolj bele, kiválasztod a mapot, majd mikor talál játékot, és bedob (belépés előtt) akkor választanál BR-t, de akkor ki döntené el, hgy milyen BRben tudtok"Egy csata legmeghatározóbb része, a nemzet, illetve a BR.
Ha meghatározott BR-es csatát akar játszani az ember, akkor ne a Gajin döntse már el, hogy milyen arányba keverednek az eltérő BR-es járművek.
Pont ettől megy el az ember kedve.
Egy BR eltérés egyes járműveknél nem valós, annál sokkal több.
Még a behozható járművek típusát is korlátoznám. Legalábbis Tank csatába biztos.
Élvezetesek azok a csaták ahol az egyik fél nagy dominanciával bír.
Jah nem!
Mindegy melyik módost veszem alapul.
Egy példa.
BR5,7. RB repülő. Belépsz. 5v5. Bombázd le az ellenség bázisait.
Ellenség 5db JU prémium. Csapattársak 5 vadász-
Eldőlt a csaták 90% előre.
Földön.
belépsz, és szemben megjelenik 8db Tiger IIP-
Csata eldőlt.
Jelenleg, a csatába lépés előtt,minden adatot ismer a játékszervező, amivel a sorsolás eredményével befolyásolja a végkimenetelt.
Ha el nem is dönt minden csatát, de az össz csaták számában statisztikailag meghatározza a kimeneteli győzelmi arányt.
Nem megyek csatába rakétás járművel egy dzsungelbe. Érted ugye?
Bombázd le az ellenséges bázist. Mivel? Spifirevel?Más játékoknál megoldott, hogy a kisorsolt maphoz választasz a fegyver készletből.
Továbbá ha a játékos nem látja a mapot, vagy a játékmódot, mielőtt járműparkot állít össze, megint csak szívatás, kontrollált módon. -
csongi
veterán
válasz
KROK640 #14509 üzenetére
Az UI egy katyvasz. Az egész menürendszert kukázni kellene.
Az ablakok nem képesek előtérbe maradni. Cset ablakot elveszi, van hogy 4x kezdesz bele egy üzenetbeSzánalom.
Stat táblában hiányzik a jármű BR besorolása. Bár maga a besorolás egy fos, és azok össze sorsolása is.
Időjárási viszonyok statikus xarok. Nappal szemben spawnolni statikus helyről, egy erősen befolyásoló csata kimenetelt eredményez.
Ezért kell a normális mapválasztó. A játékos közönség leszedálja ami nem jó.
A játék sorsolás kuka.
A gépek fejlesztése teljesem felesleges. Motor, meg...stb.
Spawn rendszer annyira gagyi, hogy a szánalmas kategóriát is elhagyta fényévekkel korábban. (földi csata). Ennyiszer a xart még játékba nem reszelték.
De sajnos akárhogy is reszelik a xart, az már csak az maradKilépsz a csatából és büntetést kapsz. Lezuhan a géped és kilépsz.
A legénység még csatába vanMelyikben? Éppen szalonnát játszanak a lángoló gépben.
Vagy meg kell várni, míg megeszi az ellenség?Játék módba értelmes coop módot, amiben lehet fejleszteni a legénységet teknikai fát.
Csökkenteném a csatába vihető kezelő személyzet számát. Túl sok, költség gyilkos baromság.
Egy belépéshez max 2 fajta jármű. A belépések száma meg korlátlan.
Az idő, vagy a feladatból szerzett pontok úgy is eldöntik a csatát.
Mindig a map kiválasztása után lehessen tekinkát választani.
Belépés előtt választhatsz nemzetet, és BR-t.
Ez a fordított rendszer egy katasztrófa.Összébb mosnám az árkád és Real fizikát, feleslegessé vált a két mód.
A CW rendszert telibe kukáznám.
amikor kitalálták is xar volt. Sokkal nagyobb mozgástereket kell biztosítani. Jelenleg tipikusan a nagy klánok privilégiuma. Hányás az egész rendszer. Diszkriminatív.A tornákat is lehet kukázni a jelenlegi rendszerbe.
agyon szabályzott, és kötött az egész. A regisztrációtól kezdve a torna lebonyolításán keresztül. Ezeket alig játszák, ha mégis van játékos párszor próbálja aztán feladja.
Ez integrálható lenne egy modern CW-Frend rendszerbe.A Sqadron rendszer kuka. Bugyuta limites. A Battlefield egy klasszissal csapat orientáltabb módod enged.
Ezek az eventek, meg a vergődés legalja.Van pár 10 ezer játékos akinek erre áll fel a fütyije.
A Gajin meg nem látja a fától az erdőt.A szerver parkról meg már nem is említek semmit.
De mit mondtam, ezzel a motorral ezt nem lehet megcsinálni. A saját korlátaik építik le őket.
Majd ha meghal az egész, akkor lesz egy modernebb újabb, de az is mire elkészül ugyan ebbe a hibába esik. Ideje múlt lesz a megjelenés időpontjába. -
-
csongi
veterán
válasz
KROK640 #14507 üzenetére
Nem jótékonysági intézmény
Ebből akar profitálni, teljesen érthető.
Nem lesz érdemben változás, mert keleti gondokozású a modell, és az egész rendszer.
Nem fejleszt párhuzamosan, ebből facsarja ki amit csak lehet.
Mikor megáll a dolog, majd akkor nekikezd egy újabb fejlesztésnek.
Ugyan azt a motort tákolja. Bármely AAA játék rendszerének üzleti modelljét használhatná.
Nem teszik, mert más a gondolkozásuk.
Ebből nem lehet többet kihozni. Lehet szebb a felhő, meg hullámzó a víz, meg tudom is én mi. Látvány, de nem több.
A többi miatt lesz unalmas.
Van bent Bot célpont repülő. Sok értelme nincs sztem. A fejlesztést lehet velük kicsit könnyebbé tenni, másra nem jók.
A játékmódok unalmasak.
A játék sorsolás kriminális.
A spawn rendszer egy ultra gagyi, földön levegőbe.
A létrehozott szervereken nem lehet fejlődni.
Coop mód nem létezik.
Bármit szeretnél, egy borzalmas katyvasz.
Simulátor mód földön egy, áhh. mindegy
Ez egy Árkád játéknak indult, és onnan sosem fog tudni feljebb lépni ezzel a motorral.
Nem arra írták.
Légi modellezés volt az elsődleges. Ott még csak csak jó muzsikál, de a konkurens simulátor játékok motorjai rég elhagyták.
A játékosok zömét a Tankos mód adja. Ott meg ez a rendszer borzasztóan gyenge.
A Killcam rendszer, a járművek tényleges mozgása, viselkedése.
A Német, Orosz ág váltja egymást erősségben.Event alkalmával sikerül 100ezer körüli játékos számot generálni, aminek egy része bot.
Eventen kívül, meg még több bot. Vagy a feles szerverek. Rb 5,7. A meccsek több mint felében fele létszámmal megy a csata, annak is jelentős része JU288 és kb ennyi.Nagyon sok a magas Tirben a kis LEVEL szintű pár napot, órát eltöltött játékos.
Elkölti a pénzét. Megveszi a járműveket élvezkednek aztán elmennek.
Szerintem ez már a vergődés szakasza. Ezzel a felállással még lehet vergődni stagnálni egy pár évet, aztán kb tisztes kort megélve lehet búcsúzniuk europa, USA piacáról.
A Pandemia adott nekik egy löketet. Ha az nincs akkor a születésnap még egyszerűbb lett volna.
-
csongi
veterán
válasz
KROK640 #14505 üzenetére
Az uj nemzetekkel mindig ez van. Amig premium tuti fel lez huzva.
Azert izrael, mert copy paste.
A befektetet munka/ varhato bevetel aranya ez igekezik jonak. Csokkeno jatekos szam mellett.
Tulajdonkepen minden copy paste mar.
Ha uj jarmu erkezik akkor a jarmunek csak grafikat kell kesziteni a fizikia pontok sablonok.
Es ha jol latom a strategiat, eloszor keszul egy muanyag makett, majd az alapjan keszitik el a digitalis megjelenest.A tobbit tulajdonsagot mar a bevetel hatarozza meg. :D
Ahhogy SpaceJame is irta, unalmas a jatek. Nincs semmi fantazia a jatekba. Nem tudnak a keleti blokk gondolkodas modbol, kilepni.
Ehhez pedig, valoszinuleg uj motor kellene. Nah az nem lesz amig ez rentabilis modon penzt termel.:)
Leteleik ez a par hetes premiumom, aztan becsukom ezt a xart. -
Francia91
veterán
válasz
KROK640 #14492 üzenetére
Én meg áprilisban töröltem az egészet
De akkor még a Tigris II-est megfogta a korhadt deszkakerítés...
Ru 251-est (25 tonna) pedig 60-as tempóról fogta meg majdem megállítva.... Reális....
Csak szemlélője vagyok a Reddit fórumnak, ahol sorra írják a temérdek hibát, és egyenlő(tlen)séget, amikért én is otthagytam az egészet bő 7 évnyi játék után -
csongi
veterán
válasz
KROK640 #14486 üzenetére
Valtozast tapasztaltam a talaj modelnel. Gondolom az Orosz tankoknal az onbeaso miatt valtoztattak.
A kilott tankok fustje nem csak felfele szall, szel elviszi a fustot.
Ezek jol neznek ki. Meg valami lovedekre hato erot is szimulalnak, vagy mit is. A lovedek kovalyog a levegoben :D.
Anyam borogass :D. Azt nem tudjak megoldani , hogy egy tobb tonnas jarmuvet a kukorica gula nem lassitsa le a sebessegben. :D. -
Malibutomi
nagyúr
válasz
KROK640 #14478 üzenetére
Arra mar reg rajottem ha megbizol a tarsaidban, es feltetelezed hogy van agyuk akkor meghalsz.
"Ah jobbra tolem van egy csapattars akkor nezek balra...hopp meghaltam mert az idiota inkabb a repuloket lovoldozi mint hogy nezne hogy jon-e ellenseges tank"
De az valahogy termeszetes hogy a csapat 50-60%-a total idiota. Mer elkonyveltem hogy csak akkor nyerunk ha en full tryhard modon jatszom 8-10 killel es meg akkor sem mindig. Ha szeretnem lazazni hogy na most van 2-3 killem az osszes pont a mienk atulok a repulobe...2 perc es a csapat megszunt es vesztunk.
Ja a legjobb ha netan olyan frusztralt leszek hogy beirom chatbe hogy de szar ez a csapat mindig az pofazik vissza aki az utolo helyen all a csapatban es lofaxt sem csinalt
-
SpaceJam
aktív tag
-
Alg
veterán
válasz
KROK640 #14449 üzenetére
Bearcat-el alig játszik valaki, már évekkel ezelőtt lentebb kellett volna vinni.
F4U-7 és F2G: mindkettő azonos BR-ben volt az F4U-4B-vel ami mindkettőnél jobb, logikus hogy picivel lejjebb krülnek.Horten nem tudom mióta tartja a harckocsikat rémületben, még az az anti-armor beltnek is csak a fele HVAP, és a két szárnyon lévő ágyú sem a legpontosabb. Do335 sokkal veszélyesebb.
Downtierben (meg úgy egyáltalán) a világ végéig menekülő Aradoból gondolom kezd elege lenni mindenkinek.
F2H, Sabre: power creep áldozatai, mondjuk sokkal több értelme lenne végre széthúzni a BR fokozatokat 15-20-ig mint tologatni lejjebb az elsőként bevezetett jeteket, mert így a 7.0-8.0 egy borzalmas katyvasz lesz.
-
csongi
veterán
válasz
KROK640 #14449 üzenetére
Nem lesz jobb, csak roaszabb.
Nem kell javulast varni.
A jelenlegi rendszer annyira bonyolult, hogy a programozok sem latjak at.
Mindig lesz tilitoli.
A jarmuvek tulajdonsagainak a meghatarozasa is hasra utes szeru. Probalnak valamifele kovetkeztetest levonni egyes muszaki adatokbol.Az alapot a kis terekben szereplo jarmuvek adtak, amikhez volt haborus kozvetlen tapasztalat es kello mennyisegu informacio allt a rendelkezesre.
A tobbi fikcio, wikipedias meg mittudom en milyen informaciokra hivatkozva modositanak, vagy allitanak be. :D.
Nem tudom, a valosagban a jarmuvek olvastak e ezeket?Ez ilyen, mindig is ilyen lesz. Keresni kell masik eszkozt ami jol mukodik a modositas utan. Ha meg nincs akkor szunetelteteni kell a jatekot.
A legnagyobb valtozast a kenyszer szuli.
Itt a jatekos szam csokkenese a kenyszerito eszkoz.
Ha az nem hoz valtozast akkor erdemben nem is lesz.Az az indoklas, hogy miert nem toltak feljebb a spiti, mindent elarul.
Nem azt indolokta, hogy miert valtoztatna meg. :D.
Klasszikus, ugyis az lesz amit akarok.
Erre a legjobb valasz, valoban el kell hagyni a jatekot. Nagyon sok masik jatek van.
Es nagyon sok hasznos ido szabadul fel az online ter elhagyasa utan. :D. -
SpaceJam
aktív tag
válasz
KROK640 #14449 üzenetére
A bomber és a jet gameplay eddig is idiótaság volt, szóval whatever. Kár ennyire ráfeszülni, hogy egy órát írsz róla. Nem is tudom, mit szeretnél.. valami könnyített árkád játékot, ahol kedvedre bombázhatsz? Biztos van ilyen single player játék. Vagy ott van a szimulátor.
-
SpaceJam
aktív tag
-
Alg
veterán
válasz
KROK640 #14427 üzenetére
+/- 1-ig ad, csak kerekítés is belejátszik. Nem a gépek BR-ért kell nézni, hanem a 3 legerősebből számolt effektív BR-t.
Ha nem hoz be 3 gépet, akkor az üres helyet a max-0.6-nek számolja, azaz 7.3+üres+üres az ugyanaz mint 7.3+6.7+6.7, amire a képlettel 7.0 effektív BR jön ki, ami pont 1-el több mint a te 6.3+5.7+5.7 setupodddal számolt, így mehetsz 7.3-as gépek ellen is.Full 5.7-es presettel max. 7.0-s gépek ellen mehetsz (7.0+6.4+6.4 a képlet alapján 6.7-et ad)
-
Alg
veterán
válasz
KROK640 #14423 üzenetére
Semmi rejtély nincs benne, párszor belinkeltem már neked is:
[link] - itt a BR kalkulációs képlet AB-re.
Nálad 6.3-5.7-5.7 a 3 legnagyobb, tehát 6.0 az "effektív" BR-ja a setupnak, innen ad +/-1 effektív BR-ű ellenfeleket.
Az is ott van hogy csak a legnagyobb 3-at nézi, tehát mindegy mi van 4., 5. meg 6. helyen.Az meg nem csoda hogy magas BR-ben alig játszik valaki arcade-et.
-
-
SpaceJam
aktív tag
válasz
KROK640 #14400 üzenetére
A játék nehézségéhez, pláne a többi játékos képességeihez semmi köze a játékos szintjének. Nem a rendszer szivatja az embert, hanem a tudás hiánya (vagy a bugok), de ezt már sokszor elmagyaráztuk, ezt az agybeteg baromságot nem most kéne előhúzni.
Reált kell menni, árkád alapján nincs értelme a játékról véleményt alkotni, főleg nem egy kezdő géppel. Ennyi. A szerver-dolgot pedig már leírtam neki.
tasiadam: Még egy tanács, hogy mindig elegendő silver-ed legyen. Ez tankra is vonatkozik.
-
Francia91
veterán
válasz
KROK640 #14384 üzenetére
Anno mentem jópár ilyen szimulátor meccsen, Enduring Confrontation azthiszem. B25-össel, B-17-essel, A-26C Invader-rel és B-29-essel. Szarrá kereshetted vele magad
Az A-26C-vel is jó lehetett keresni. Persze itt a modifikációk pontjait értem, a szimulátort mindig arra használtam. Bombázók modifikációit 2-3 ilyen 1,5 órás repkedés alatt kihúzhattad
A lövészeket meg rég szeretem használni, így 2-3 gép is mindig horogra akadt egy-egy meccsen.Egy meccs alatt kifejlesztettél rá majdnem minden modifikációt
-
SpaceJam
aktív tag
válasz
KROK640 #14380 üzenetére
Ugyanaz olyan szempontból, hogy nem mindegy, milyen role-ból hány bukkan fel oldalanként. A HotS-ban egyébként a draft az egyetlen értelmes játékmód, és eszerint közöd nem volt az egészhez. Messze a legjobb MOBA, persze újoncként azt sem tudod, hogy mit keresel a pályán, 1000-es szint alatt meg értelmes meccset ne is várj.
Ez egy példa volt a választásra, nyilván itt előrébb lennének már azzal is, ha egyenlő arányban osztaná el az idióta bombereket meg a fightereket. De amúgy meg leszarom, főleg ezeket a mi-lenne-ha jellegű morfondírozásokat.Szimpla egyszerű játék, jáccad ingyé, csókolom. Ennyi vergődést egy elavult játék fölött bazeg, hihetetlen.
-
SpaceJam
aktív tag
válasz
KROK640 #14354 üzenetére
"Amúgy számolgattam már régebben is, és tényleg simán forint milliókat el lehet locsolni erre a játékra, főleg ha valaki magasabb tierben akar érvényesülni."
Az érvényesülés nem pénzfüggő. Biztos el lehet költeni, ha nem játszod a játékot, de egy tier 5-ös gépet egy este alatt kihúzok fullra ingyen. Majdnem a 10 ingyenes repülésből megvan reaálban. De mondjuk legyen 2 nap és 20 meccs, ha nagyon szopatós. Így megvan az összes nemzet összes gépe (kivéve a kínai) tier 6-ig. Minden nemzetnél 5-6 pilóta van, és mindeegyik 35-40-es szintű, kivéve a kevesebb gépes nemzeteknél. Mindezt ingyen úgy, hogy pár naponta játszom 2-3 meccset. Azt is többször leírtuk, hogy magasabb tier-ben nincs értelme a játéknak, árkádban meg főleg. -
Alg
veterán
válasz
KROK640 #14355 üzenetére
Ja hogy arcade+jetek, ott nyilván nem fogsz semmit se fejleszteni emberi időn belül, főleg ilyen 3-4 killekkel. RB-ben szerintem pár ground target-el vagy 2-3 bot killel többet hozok ennél és nem 4 gépet kell javítani.
Arcade+rakétás jetek meg főleg önszopatás kategória, semmi értelme, akkor inkább játssz Ace Combat-al.
-
Urna
tag
válasz
KROK640 #14332 üzenetére
Látom élvezed hogy volt mibe kapaszkodni. (de dardo-s pl a héten született nyiván az is csak egy darab, szóóval nem számít mint a laposföldeseknek az érvek). Egyébként írtam miért szoktam le az ilyen meccseim mentéséről de odáig nem kell olvasni.
De megint csak azt tudom mondani hogy akkor erre nincs erőm mert a falnak beszélek. A játéktudásod is azzal határos.
Nem akartam ilyet írni mert feleslegesnek tartottam de gondolj bele hogy elrontani mennyivel egyszerűbb egy boosteres meccset mint megcsinálni. Agyatlan bombergameplay- ami a skill-t leginkább kerüli (szerintem) simán fél perc alatt hoz hangárt még a jobb játékosoknak is. Te meg a Camberrával a pont fölé nem értél el 3 scrrenből 2 esetében és panaszkodsz hogy booster meg prém acc meg miegymás.
Nem tudom mit lehet még hozzátenni, nem akarlak se téged se csongit, se az FFW foteleseket meggyőzni. Mert látom nem megy. Az zavar egyedül ha valaki "jöttment" benéz a fórumra akkor a homorúfejű sírást olvassa meg a fóliasapka elméleteket. Emiatt gondoltam hogy legyen itt ellenpélda is.
Csak azért mert az én véleményem itt a kisebbség, még nem fogom megkérdőjelezni, mert ti hangosabbak vagyok.
Remélem másról lehet itt beszélgetni még, mert ezzel ahogy látom nem jutunk előrébb. -
SpaceJam
aktív tag
válasz
KROK640 #14337 üzenetére
ha neked jó úgy a játék, ahogy
Nem, ezért nem is igazán játszom. Ez egy olyan megoldás, ami nálad is működne.
De még mindig a booster volt a téma, nem a minden egyéb. A rossz booster-teljesítés pedig misztikum, aminek logikai alapja sincs. De felőlem azt hiszel, amit csak akarsz. Pitiáner dolog az egész, és ennyi szót sem érdemel.
Megvannak azok a gépek, amiket repülnél? Örülj neki! Az a baj, hogy nincs meg az összes jet, vagy nem elég gyorsan? Nekem nem hiányoznak, de az opció továbbra is adott, ráadásul ingyen. Teljesen fölösleges azt ismételgetni, hogy mi szar. nem kell játszani, ha nem ad annyi örömet, ez a megfejtés...
-
SpaceJam
aktív tag
válasz
KROK640 #14333 üzenetére
És hányszor látsz 500-as boostert? Hagyjuk már, nagyon erőlködsz, hogy miért a játék béna. Ez így szimplán hülyeség - lásd az utolsó hozzászólásom. Állandóan ugyanarra a logikai failre futsz rá. Kifejtettük, hogy hülyeség, ráadásul érdekes módon csak kettőtöknél jelentkezik. Régebben lagra és sebességbéli problémákra is rendszeresen hivatkoztok, míg az nálam / nálunk nincs (pedig egy forintot se fizettem még a G-nek és nem is fogok). A gép és a net is jó, de mint kiderült, erősen GPU-limites. Ryzen 5 3600 alatt is épp ugyanúgy fut RX 470-en, movie minőségen, fullhd-n (60-100 FPS). Igaz, régebben ez 80-160 között mozgott - de szépült is a játék egy kicsit.
-
Urna
tag
válasz
KROK640 #14306 üzenetére
Hát a booster meg a jó meccsek.. fóliát is tegyél a fejedre az 5G miatt. Nincs itt eldöntve semmi se. A bomberek létjogosultságát mind a játékban mind Air rb-be leírtam korábban.
Lehet boosterrel menni jó meccset Heikkel (RP):
Lehet menni tankokkal (RP):
Lehet elveszteni boosteres meccset sok igyekezettel (SL):
Lehet nyerni is boosteres meccset kicsit kevesebb igyekezettel (SL):
Nameg lehet panaszkodni is.. de azzal nem jutunk előrébb. Ezek amiket csak utoljára screeneltem mint boosteres ellenpélda meccsek, sajnos/ szerencsére leszoktam róla mert kezdik felfogni az emberek hogy nincs minden előre eldöntve.. de persze lehet hogy én megyek szembe az autópályán.. majd kiderül. -
SpaceJam
aktív tag
válasz
KROK640 #14306 üzenetére
Na jó, de a P108-asok konkrétan a játék legszarabb és leglassabb gépei (csak nézd meg az A verzió full javítási költségét: van vagy 800 silver), azzal átérni is lehetetlen a pálya másik feléig. Ezekkel eleve bármilyen pontot szerezni szenvedés, nem hogy kimaxolni a booster-t.
Lehetséges, hogy a booster-eket a jobb winrate-tel rendelkező gépeidre kéne ellőni, és akkor nincs meglepődés.
Meg hát finoman szólva sem bomberekre lett szabva a játék, teljesen retardált az egész.
-
Francia91
veterán
válasz
KROK640 #14282 üzenetére
A jet bombázók nem RB-be valóak. Ha ezt tudod, akkor nincs miért hisztizni.
Amíg a B-57-es 7.7-es volt, nagyon szépen lehetett farmolni vele RB-ben, spawnkor emelkedtél vele lendületből 8-9 ezer m-re, ott a kutya se járt, és bombáztad a bázisokat. Majd reptér, újratölt, és megint mászás/bombázás.
Aztán feldobták 8.0-ába, onnantól instant felejtős lett. Ez így van az összes jet bombázóval, ha reálról van szó -
Urna
tag
válasz
KROK640 #14282 üzenetére
Nem a 8.0 feletti rb-val van a képen a baj, hanem hogy nem Air rb-be valók a bombázók és itt csúcsosodik ki hogy semmi keresnivalójuk.
7.3-tól már nagyon kompresszált a repcsi br.. ha kezdő vagy itt, vagy nem azzal mész ami profitál a kompresszből most sok sikerélményed lesz.
Amúgy lenne esélyed a 105 ellen.. mert kicsit se szereti a sárkány ha nagy sebesség mellé kell fordulnia. Head-on is opció (nyilván nem ha full-comitolsz) , meg hogy nem egyenes vonalba repülünk. Energiaszinted meg kb annyi mint neki mivel mindketten airspawnból indultok. -
SpaceJam
aktív tag
válasz
KROK640 #14286 üzenetére
Na, végre! :D Megoldódna minden problémád (és a mienk is), ha nem futna többet.
Az ilyen csak idő kérdése a játékoknál, előfordul. Nálam jó, elindítottam a launchert, lefutott az update és megy minden.
Amiből kiírja, hogy új van, az az irányítási séma, de azt is írja, hogy mi változott: "zoom" helyett "target camera" van, vagy mi.... Tök mindegy, mert én amúgy sem zoom-oltam jobbklikkre, ott a nagy kaliber található, a balon meg a kicsi.
-
csongi
veterán
válasz
KROK640 #14282 üzenetére
Nem veletlen csak feles letszamu csatak vannak.
Mar a jet belepo br is csoffadt. A proposok 6.0 addig
Afelett egy fos. Eddig is igy volt. Alapbol a jatek motor csoffadt erre.
Top-gun legicsata csoda, szarny szarny elleni kuzdelem a Vietnami haboruban veget ert. A tobbi fikcio, Idiota elkepzelesek es es marketing adatokbol lemodelezett algoritmusok foskupaca.
Ugyan ez van a foldon is. Fogalmuk sincs mi a valosag. Modelleznek valamit. Ha egy picit bepalinkazik egy emberke, siman lehetne, hogy egy kidontott fa lehetne a legerosebb harcijarmu, ami 3mac-al repul, es 1500 mm pacelatutese van.
Ez van, fogadd el, vagy engedd el. -
SpaceJam
aktív tag
válasz
KROK640 #14282 üzenetére
Akkor ne menj 8.0 felett? Nekem eszembe se jutna, csakis proppal megyek, meg 1-2 low BR jettel. Minek erőltetni azt, ami megy, meg itt ragelni rajta? Ráadásul tényleg tök érdektelen.
Ahogy az újoncnak is épp leírtam: az a lényeg, hogy megtaláld a neked fekvő BR-t, nem az, hogy állandóan a kurva boostereken stresszelj, meg hogy minél nagyobb gépeket farmolj... Én azokkal csak a teszpályán hídakrobatikázom, másra nem valók.
-
KROK640
nagyúr
válasz
KROK640 #14276 üzenetére
Ennyi... ennyikeh. Kész... Nincs semmi de semmi értelme RB-zni...
Jön a Saab 105 és esélyem sincs... De távolról sem!!! Semmi, de semmi...Nem játszottam szerda óta, most vasárnap este van, tökéletesen ugyanaz! Nincs kedvem kiragelni magamat megint, de pont ugyanaz mint eddig. EGY MENTEHETETLEN SZAR!!! 8.0 felett az RB reménytelen és esélytelen... Az ember csak célpontnak van bent. Na kösz ez nekem nem kell...
De amúgy már az egész játékkal sincs kedvem játszani valahogy ...
-
Bertiee
senior tag
válasz
KROK640 #14255 üzenetére
Tegnap reggel elindítottam a sokadik napi belépésért járó 4 db 100% SL booster csomagból 3 db-ot mert lejárós volt. A 3 meccsből 3 win, mindegyikben 1-4 helyen végeztem. (Premis német járműsor 4.0-4.3-ban, real tank). Bevételek: 170k, 90k, 160k.
Bódogság, GAJIN képzeletbeli megsímogatása...Másnap, 300-as RP booster. Azt csak toptierben kellene eltolni, szereztem 2 támogató kollégát, német 10.7 real tank, 2-őn van éjjallátó/temal. Természetesen éjszakai pálya, és úgy kilöttek minden tankomból, hogy azt sem tudtam hol az ellen...
Kövi csata 4.3 RB tank a fentebb említett premis sorral és 3 támogató kollégával. Na majd most lealázzuk az ellent, nagy kasza lesz... Hát, lett is a kollégáknak, győztünk is, engem 3 tankobból lőttek ki szinte rögtön, 3 halállal 4XX pontot szeretem és a csata 3/4 részét megfigyelő módban töltöttem. Talán 1500 SL-el száltam ki.
Ilyen ez a popszakma.
-
-
Malibutomi
nagyúr
válasz
KROK640 #14240 üzenetére
A lvl100 nal meg szoktam nezni a statokat es nemelyik uber bena.
De ja ismerem a most sz..ni fogsz es kesz mikir 400mm atutessel nem tudsz kiloni light tankokat stb.
Mondjuk a jatekos bazisrol mindent elmond hogy szerintem a legkonnyebb napi kuldik azok az ilyen vegezz legtobb kilott jarmuvel meg hasonlok.
-
Malibutomi
nagyúr
válasz
KROK640 #14235 üzenetére
En most 1 het chatbant kaptam mert jopar embert elkuldtem a picsaba sajat csapatokbol.
Egyszeruen megkerdeztem hogy:
A. Ha valaki kezdo es a statjai alapjan bena, akkor minek jatszik high tiert miert nem low tiert es szerez tapasztalatot ahelyett hogy a csapattarsai jatekat is elszurja a benasagaval.
B. A lvl100 player aki szinten meg killt sem tud szerezni csak meghal mint a birka es megnezve a statjait benabb mint az elobb emlitett kezdo.
Komolyan miert jatszanak az ilyenek high tiert? Jo nekik hogy csak pofozozsakok? A csapattal is kibasznak mert a csapatom fele allandoan ilyen aztan en meg 2-3 masik player probaljuk huzni a csapatot.
Legviccesebb ha netan frusztraltsagomban beirom a chatbe hogy miert ilyen bena f..zok akkor altalaban valaki olyan pofazik vissza aki tok utolso a csapatban mig en az elso haromban vagyok
-
frame>24
addikt
válasz
KROK640 #14228 üzenetére
Menj be az irányítás menübe, és rendelj valamit a radar ki-be kapcsoláshoz, mert asszem alapban nincs is hozzá gomb rendelve.
Alg:
Skyknight-om nincs, viszont a FRA Hellcatre majd ránézek, az megvan.SpaceJam: szerintem még sim-ben is előbb látod a pöttyöket, akik az ellenséges gépek, bár ki tudja, ott a render valóban kicsit másképp működik.
-
decla
csendes tag
válasz
KROK640 #14214 üzenetére
Ezzel tökéletesen egyetérte, addig nagyon jó volt a játék, amíg csak tankok és repülők voltak.
Elég ha megnézzük a mostani event 2077cyberpunk borzadály. Az biztos, hogy a Gaijin 360 fokos fordulatot csinált.Nekik már nem a játékosbázis a fontos hanem a bevétel és ez mindent felülír.
Előbb utóbb ez is az AW sorsára kerül.
-
SpaceJam
aktív tag
válasz
KROK640 #14203 üzenetére
Na, jó, a CPU-s témára épp akartam írni, hogy mindaddig nem is érdekel a téma, amíg movie minőségen 60 FPS fölött van fixen fullHD-ban (de inkább 80-100 fölött), erre most egy felhős map-on 40-re is lecsökkent. Egyértelműen patch-hatás.
Valamit most tényleg nagyob elbasztak. Aztán majd jön a patch, hogy 100%-al gyorsították a grafikát.
-
Alg
veterán
-
SpaceJam
aktív tag
válasz
KROK640 #14191 üzenetére
Mindeközben pedig mindent elvisz a mai napig, és valóban egyre többet és többet használnak ki belőle az új rendszerek és játékok. Szálanként a 4 GHz bőven elegendő. Eszem ágában nem lenne még cserélni, hacsak nem legújabb GPU-kat akarnék mellé pakolni, vagy ha nem zavarna a fogyasztás (a melegedéssel nincs gond). Az a játékok hibája, ha nem használják ki rendesen a magokat. Viszont ilyenektől, hogy nyitva van-e valami a háttérben, vagy egyszerre hatféle dolgot csinálok, meg se nyekken.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gaming notebook topik
- Régebbi játékok profilját frissíti az új GeForce driver
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Asus Zenfone 8 - komplett kompakt
- Hatalmas kedvezménnyel nyit az Ulefone új csúcsmodellje
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- DELL WD19 / WD19S dokkoló + 130W töltő
- BESZÁMÍTÁS! MSI B150M i5 7400 16GB DDR4 250GB SSD 500GB HDD GTX 1060 3GB BitFenix NOVA MESH 400W
- Eladó szép állapotban levő Samsung S22 8/128GB / 12 hó jótállással
- DELL PowerEdge R730xd 26SFF rack szerver - 2xE5-2680v3 (24c/48t, 2.5/3.3GHz), 64GB RAM, 10G, H730p
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 64GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest