- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Nubia Red Magic 10S Pro - újratöltve
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Most a Galaxy S25 FE megjelenésére tippelnek
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- GoodSpeed: AMD Ryzen 9 9900X (100-100000662WOF)+ Samsung 990 PRO 2TB MZ-V9P2T0BW
Hirdetés
Aktív témák
-
Folytassátok itt: [link], legyetek szívesek.
Ezt zártam. -
a_tesz
Korrektor
köszi szépen mindenkinek a türelmet és a segítséget, nagy nehezen sikerült ráakadni egy leírásra:
Bővebben: link -
labasz
csendes tag
Hmmm... Érdekel engem is ez a téma. Symbianos op. rendszerû telefonoknál lehet ilyesmiket csinálni... Kerestem a google-n:
Nem esetleg erre gondoltál?
Bővebben: link
Ezt a leírást eddig nem ismertem... -
acer_
aktív tag
en eddig csak errol hallottam..
Bővebben: link
(kiprobalni lusta voltam, annyira nem mozgat a dolog..) -
tgabi333
aktív tag
Jah, engem is érdekelne a dolog....
-
a_tesz
Korrektor
szóval a helyzet a következő: régebben netezgetés közben találtam egy angol fórumot, ahol az egyik topicban le volt írva lépésről lépésre, hogy hogyan lehet a számítógép internetkapcsolatát megosztani bluetoothon keresztül úgy, hogy utána telefonon lehetett wapozni vele. sajnos a lapot nem mentettem le, mert akkor még nem volt bluetooth képes telefonom, sem a számítógéphez BT modul. mostanra azonban mindkettő van, de sajnálattal vettem észre, hogy újabban vagy tehetségtelen vagyok az interneten történő kereséshez, vagy pedig tényleg lába kelt az oldalnak. próbáltam telefonos oldalakon, fórumokon is, hasonló ''sikerrel''. szóval ha ez esetleg valakinek meglenne lementve, kérném, hogy tegye be ide, vagy ha link van, az is jó lenne, nem vagyok válogatós
egyébként nekem sonyericsson t610-es telefonom van, és ha jól emlékszem a leírás is valami se-hez volt.
előre is köszönöm!
Aktív témák
- Milyen routert?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- BestBuy topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Gyúrósok ide!
- BestBuy ruhás topik
- További aktív témák...
- GameSir X2 USB-C mobile controller
- MOBIL/ Okostelefon Fotós & Videós tartozékok -Állványok, Mikrofonok, Vlog RigCage, SelfieBot, Gimbal
- ÚJ marketing TELEFONSZÁMOK - SIM KÁRTYA - könnyen megjegyezhető telefonszámok - TELEKOM, YETTEL, ONE
- Razer Kishi mobile controller
- Univerzális 8-10" tablet tok két Bluetooth billentyűzettel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3140
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B360-Pro i7 9700 16GB DDR4 512GB SSD RTX 4060 8GB ZALMAN S3 TG Zalman 500W
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3093, 91% Akkumulátor
- 134 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4090 - 3 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest