- Netfone
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
bokor28
csendes tag
Sziasztok!
Ha még valaki szív ezzel a rakás szeméttel 2010 környékén, neki üzenem:
Kár keresni p-1200 drivert xp alá, nincs.
Megoldás: HP DeskJet 320 nyomtató beépített driverét telepítsd fel (Start --> beállítások --> Nyomtatók és faxok --> Nyomtató hozzáadása) és így tökéletesen működni fog az apollo.Ez megoldja a patron hibajelzést, furcsa karakterek nyomtatását és tintapacázást.
Érdekes, hogy a színes patronnal tudott akkor is nyomtatni normálisan, mielőtt kitaláltam a fenti megoldást, csak a feketével nem működött.Amikor a deskjet 3820-ast belecsaptam a kukába, megígértem, hogy ez a tetű cég soha többé nem fog megszívatni! Most én nyertem :-)
-
Bibby
addikt
Tudom,régi a téma,de nekem most jött elő ez a gond,és itt nem igazán lett befejezve az eszmecsere.Szóval xp alat nem működik a nyomtató,előfordul h patron-ra figyelmeztet,máskor pedig csak jeleket nyomtat.
Valaki már rájött a megoldásra? -
darius
tag
Köszönöm!
Már átolvasgattam nagyjából.
Ajánlja a HP DeskJet 420C drivert, de az xp csak 420-ast ad ki c nélkül.
Másutt azt olvastam, HP DeskJet 500-assal jól megy, de most nem tudom kipróbálni, mert nem ottnon vagyok.
Egyre valószínűbb, hogy nem én vagyok béna, hanem a májkroszoft -
localhost
Közösségépítő
http://www.ap-sure.com/myapollo/support/ccc_faq.htm
Itt érdemes körülnézni, és esetleg e-mailben is érdemes(!) érdeklődni. -
darius
tag
http://www.ap-sure.com/myapollo/support/1200_down.htm
Itt azt állítják, xp-hez nincs másik driver.
Most próbálok még én is utánaolvasni. -
localhost
Közösségépítő
Egy konstruktív ajánlat: ha megmondjátok, honnan jön le a driver, utánanézek nektek.
-
darius
tag
Nekem is nagyon hasonló a problémám.
Adott egy APOLLO 1200 nyomtató. WIN98 alatt tökéletesen üzemel.
Új gépet vettem (ASUS A7N8X), és feltaktam az XP-t SP1-gyel karöltve.
Rádugtam a gépet, és pont ugyanaz a hiba, mint az előző hozzászólónál.
Xp felismeri, nyomtatásra kész, ellenben a tesztoldal nyomtatásakor elkezd villogni a patron sárga ledje, hogy cseréljem ki. KB. 2 hetes, teli van. (fekete, HP)
Elvileg csak egy xp-s driver létezik, és engem bár nagyon bosszant a dolog.
Két nyomtatókábellel is próbáltam, de ugyanaz a helyzet.
Biosban SPP van jelenleg beállítva.
El lehet rontani azt soros portot? Zsír új a lap, még nem próbáltam ezen más oprendszerrel a nyomtatót.
Ha valaki találkozott a problémával, segítsen! -
guest
veterán
Sziasztok!
Nem bírom nyomtatásra a fenti párost! A gyári CD W95-ös, a Neten W98-as drivert találtam.
W2k megismeri PnP nyomtatónak, beteszi magának, aztán nem nyomtat, csak a tinta sárga LEDjét villogtatja. Ki- bekapcs után pedig látható a tesztoldal, de olyan mintha valki rángatná alatta a lapot intenzíven.
W98 alatt minden OK, a printer egy scanner-hez megy, utána a gépbe, ha ez számít.
Valami ötlet?
Köszönettel:
Ruzsi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Részletfizetés , Acer Nitro V 15 minimálisan használt uj állapot sok garancia
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell Latitude E6320 notebook eladó
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest