- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- Google Pixel topik
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Fotók, videók mobillal
- One mobilszolgáltatások
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- One UI 8: a kis fejlődés is lehet hangos
-
Mobilarena
Ebben a témában VPN-el kapcsolatos kérdéseket lehet megbeszélni, különféle VPN szolgáltatók, és VPN képes eszközök, pl. VPN-t is tudó routereken, NAS-okon a VPN használata. Különféle VPN típusok (PPTP, L2TP, OVPN, WG, SSTP, stb...), pl. melyiket érdemes, mik a különbségek, előnyök-hátrányok.
Új hozzászólás Aktív témák
-
rolikukta
csendes tag
Nem tudom,de viszont ha böngészőből nézem a közszolgálati csatornákat azok bejönnek,és az asztali gépen van magyar szerver 1 viszont a telefonon meg nincs.
-
rolikukta
csendes tag
Szia!
Igen,mindegyiket magyar ip címre teszi,nem is lenne gond vele asztali gépen tudom is nézni de valamiért a telefonon nincs a szerver 1 a többit meg nem fogadja el.
Probáltam mindegyiket de nem jártam sikerel,pedig a telefonon is be volt állitva kedvenc szervernek a magyar 1 de egyik napról a másikra eltünt -
rolikukta
csendes tag
Sziasztok!
Egy kis segitséget szeretnék kérni Nord vpn előfizetésem van,tv go és hbo go-t használom külföldről.
Mitől van az hogy csak Magyar 1-es szerverről érem el ezzeket a szolgáltatásokat többi szerverre pedig azt írja szolgáltatás az adott országban nem elérhető,pedig magyar ip címem van.
Mi lehet a probléma?
Új hozzászólás Aktív témák
- Kiderült mit tud a Nintendo Switch 2 rendszerchipje
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- Futás, futópályák
- Politika
- Formula-1
- Tápválasztás PC-hez: ne ezt rontsd el – Tech Percek #8
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Google Pixel topik
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Playseat Challenge X (G Edition) + G923 versenykormány + Driving Force váltó + Gran Turismo 7 (PS5)
- MSI Thin 15 Gamer Laptop új, csak kibontott 35hónap garanciával.
- Dell Precision 7510 i7-6820HQ/16GB/256+500Gb/Nvidia1000M/Win11PRO
- Dell Precision 3520 i7-7700HQ/16GB/512NVMe/Nvidia620/WIN11PRO Új aksi.
- Lenovo LOQ 15APH8 Bankmentes, kamatmentes részletfizetés
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i7-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Xiaomi Redmi Note 8 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest