Hirdetés
- Gyorsabb lesz a tárhely, de drágább lesz a Nothing Phone (4a)
- iPhone topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- MIUI / HyperOS topik
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Egy hét múlva érkezik a Realme Neo8
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
Kronk
őstag
Sziasztok,
Remélem nem gond, de a yettel topic után, ide is beteszem, hátha, több szem, többet lát
nézzétek el nekem.Eddig volt egy Samsung Z Fold 5-ös készülékem, benne egy előfizetéses fizikai yettel kártya, és egy feltöltős cseh vodafone kártya.
És ezzel a felállással nagyon szépen működött a data switching and bcakup calling funkció, amiben az alapértelmezett kártyáról úgymond egy belső VoWiFi-t képez, a második kártyára, ahogyan az itt is látható
ilyenkor pl ha a második kártyáról kezdek egy hívást, nem megy el az első kártyáról az adatkapcsolat, jobb minőségű lesz a hivás, mert a cseh vodafonnak nincsen magyarországon volte roaming funkciója, egyszóval megéri használni.
Azóta lecseréltem egy Z Fold 6-ra, amiben már van dual esim lehetőség, gondoltam, hát ez sokkal jobb lesz, lecseréltem a fizikai yetteles kártyát, esimre de sajnos ezzel a felállással már nem megy a funkció, pedig látszólag minden ugyan úgy van beállítva.
Azóta a teszt kedvéért beszereztem egy telekomos és yetteles feltöltős fizikai kártyát.
A telekomos kártyával működik a funkció, viszont a yettelessel nem megy, szóval lehet mégis a yettellel van gond?
Próbálok még egy telekomos esimet is szerezni, hogy teljes legyen a teszt, mert már nem értem mi a gond.Remélem érthető a hiba és a leírás is

Ha van bármi ötletetek, mit lenne érdemes még megnézni, annak nagyon örülnék.
Új hozzászólás Aktív témák
- TCL LCD és LED TV-k
- Arc Raiders
- Két 16 GB-os GeForce gyártását szüntette meg az ASUS
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- VR topik
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- BestBuy topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Gyorsabb lesz a tárhely, de drágább lesz a Nothing Phone (4a)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- ASUS PRIME B460M-A R2.0 - OEM, Magyarul se doboz, se io shield, se semmi. CSAK A LAP
- Intel Core I5 10600K - 4.8Ghz Turbó Foxpost Az Árban
- Amd Wraith Prism Processzor Hűtő - AM4 Teljesen Új
- Iphone 14 Pro Független 128GB & 100%-os új gyári akksi HIBÁTLAN
- Intel Core i9-9900KF 8-Core 3.6GHz (16M Cache, up to 5.00 GHz) Processzor!
- Keresünk Galaxy S23/S23+/S23 Ultra/S23 Fe
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3555,100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! HP Elitebook 745 G6 14 üzleti notebook - R5 3500U 16GB DDR4 256GB SSD Vega 8 IGP WIN11
- AKCIÓ!! HP Zbook Studio G8 i7-11850H 32GB 512GB Nvidia Quadro RTX A4000 8GB Garis!
- Samsung Galaxy S25 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

nézzétek el nekem.
tomp