Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi Mi 9 - egy híján
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
-
Mobilarena
VoIP
Új hozzászólás Aktív témák
-
tsteve
senior tag
válasz
KamuMazsola #29960 üzenetére
gyerekes dolog lenne amit anadroid ajánl.. szerintem ő is csak viccnek szánta...ráadásul ugyanúgy büntetik mint az adatokkal visszaélést... nyilván nem fogom megfogadni... értelmes ötletekre viszont vevő vagyok... eddig a naih-nak és a gvh-nak jeleztem ezt a fajta voip alapú visszaélés sorozatot.... ilyen típusú bűncselekmény sorozatról eddig nem nagyon hallottam még a sajtóban sem, ez számomra is új volt, ezért igyekeztem kideriteni a részleteit újabb és újabb regisztrációkkal az oldalukon.. így derült ki az is, hogy hotelek számaival élnek vissza főleg, s ezért felvettem a kapcsolatot a magyar hotelszövetséggel is... amiről itt beszélünk az a voip sötét oldala és közel sem annyira off, mint egyesek hiszik...
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el a téma összefoglalót!
● Nyílt egy topic a komolyabb kérdéseknek, ezentúl ott beszéljetek erről:
VoIP - mélyvíz
- Bezámítás! Lenovo P15 Gen1 15 FHD üzleti notebook- i7 10850H 32GB RAM 1TB SSD Quadro T2000 4GB WIN11
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i5 7600K 4 mag 4 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! H310CM i3 9100F 16GB DDR4 120GB SSD 1TB HDD GTX 1660S 6GB Fractal Design Focus G 400W
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest