- Mindenki Z Fold7-et akar
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- One mobilszolgáltatások
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
VoIP
Új hozzászólás Aktív témák
-
4Grider
félisten
válasz
cincinatus #23247 üzenetére
A tartózkodási ország percdíja csak akkor igaz, ha az adott ország telefonszámát használod. Ha magyar mobillal mész oda, akkor magyar mobilt fog a voip szolgáltatód felhívni, tehát azt számlázza, plusz lesz rajta még egy roaming díj is a fogadott hívásért, amit viszont a gsm szolgáltatódnak külön fizetsz.
-
válasz
cincinatus #22418 üzenetére
se gyro, se compass, se infra, gyenge kamera, kékes vaku, nincs RDS rádió
Nincs állapot jelző led, nem kiszedhető aksi
más negatívum nincs,
mindenből éppen csak a minimum, de a proceszora gyors
ha csak VOIP-ra kell, akkor tökéletes -
zeon.hu
nagyúr
válasz
cincinatus #22418 üzenetére
33 céges vásárlóként (közösségi adószámmal).
-
nOvOp
senior tag
válasz
cincinatus #22336 üzenetére
Igen néztem azt is. De az sem győzött meg. Egyébként most majd 2000 a minimális havidíj. Így azért a pénzért kapott adatforgalom+perc számomra nem meggyőző. De köszönöm az ötletet.
-
nOvOp
senior tag
válasz
cincinatus #22324 üzenetére
A flottákat is néztem, de töbségével az a probléma, hogy nem a saját neveden van, hanem a flotta nevén. Ezt nem szeretném. Ha meg a saját neveden van, akkor indulásnak 6.000 - 10.000 belépő van. Illetve a havidíj lebeszélhető, de az adatforgalom minimális vagy plusz összegért váltható. (emlékeim szerint, mert nem mostanában nézegettem a flottákat) Egy 4 fős családnál ez indulásnak nem olcsó
Ezért is gondoltam a VOIP megoldásra. Ha nem válna be, akkor még mindig tudok keresni mást.
De azért gondolom mobilon is van akinek ez a voip elég jól működik.@itanczos: erre mondják, hogy "viccnek azért durva lenne"
de sajnos igaz
@asdf: így van. Ebben a flottában mi már kivetettek lettünk. Most járt le a hűség, ezért is váltanék. Gyakorlatilag csak a call back használatával olcsóbban jönnék ki, mint most. Azzal együtt, hogy több adatfelhasználási kvótám is lenne.
@lugosi: nem, elég nagy cég. Csak mint írtam, kivetettek lettünk, így nem a belső (sokkal kedvezőbb csomag) flottában vagyunk, hanem egy külső flottában. Flottán belül is több csomag van.
-
t_godfather
csendes tag
válasz
cincinatus #21540 üzenetére
Üdv!
Nekem is van egy "beteg" készülékem, küldtem privát üzenetet.
Előre is köszi. -
Zénó75
tag
válasz
cincinatus #21689 üzenetére
Ténél:
Félkorlátlan: hálózaton belül korlátlan, egyéb irány 160 perc. 6490.-Korlátlan: 10990.-
Azért ez nem 7500.
-
Blizzardking
őstag
válasz
cincinatus #21598 üzenetére
Értem, köszi
Amúgy nomád számhoz külön reg kell? Vagy nem minden szolgáltató tud adni? -
itanczos
senior tag
válasz
cincinatus #21540 üzenetére
Köszönöm, megpróbálom!
-
válasz
cincinatus #21358 üzenetére
Cincinatus, ASDF, köszönöm a segítséget, legalábbis egyelőre működik a rendszer, mindkét Gigaset minden vonalon tud hívni.
A megoldás az lett, hogy kiirtottam az 5060-as portszámokat a beállításokból, csak a kimenő proxy-nál hagytam meg. A FAQ-ban írja is a Dellmont, hogy nem kell beírni a portszámot, csak ha a kliens ragaszkodik, akkor írjuk be az 5060-at. Hát, rajtam ez segített.Cincinatus: Látom, Nálad aktív a STUN. Ennek mi az oka? Én legutóbb 5-6 éve használtam STUN-szervert, azóta félig-meddig lustaságból, de megvagyok nélküle -- a Dellmont viszont kifejezetten ellenjavallja, hacsak nincs rá külön jó okunk.
Köszönettel: MaCS
-
truefx
aktív tag
válasz
cincinatus #21324 üzenetére
Koszi. Kitoroltem a registration servert, UDP only-ra allitottam, de sajnos tovabbra is csak a bejovok mukodnek.
Update: PEBKAC, nem allitottam be a vonalra az outgoing callst, elnezest mindenkitol akit esetleg felzaklattam
-
asdf_
veterán
válasz
cincinatus #18155 üzenetére
Koszi, de ez hala istennek nem lesz lenyeges szempont (mar megvan a keszulek).
A 20 forintos kerdes pedig a kovetkezo: foleg vonalas hivasra melyik szolgaltatohoz reggeljem be magam, ahol azert nem botranyos a hangminoseg -a haziak a fejemet vennek- es a _vonalas_ telefonszamot be tudom allitani kimeno szamnak? Lattam, 1-2 szolgaltatonal sms-t kuldenenek ezugyben, de az itt ugye nem tud jatszani.
Kiegeszito: teszt jelleggel csinaltam egy freevoipdeal accountot -a szamolasok szerint, amig a magarorszagi vezetekes hivasa a feltoltes utani 120 napon ingyenesbe esik, addig vegeredmenyben a feltoltott osszeg fullos lebeszeleset a jelenlegi hivasi szokasok mellett ugy 0.7 ft/percre ki lehet hozni vele (annak ellenere, hogy utana viszont eleg huzos 3.25/percert adjak), tehat elvileg akar jo is lenne-.
10 euro feltolteseert 13.5-ot kernek. Ez az osszesnel igy van, hogy feltoltesnel van bonusz lehuzos dij, vagy csak a fvd tisztel meg vele? -
Zeki
nagyúr
válasz
cincinatus #17930 üzenetére
Pl a callwithus.com
vagy nymgo.com
én ezeket ismerem még. Nem betamax/dellmont klónok, viszonteladók.
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el a téma összefoglalót!
● Nyílt egy topic a komolyabb kérdéseknek, ezentúl ott beszéljetek erről:
VoIP - mélyvíz
- Call of Duty: Modern Warfare III (2023)
- Autós topik
- YouTube
- pfSense - Avagy az okosított házirouter
- Milyen légkondit a lakásba?
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Google Chrome
- Így VERNEK ÁT a KAMU webshopok!
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- ÚJ, GARIS! Dell Latitude 5450 - 14" FHD / Ultra 5 125U / 16GB DDR5 / 512GB NVMe SSD / HDMI 2.1
- Megkímélt állapotban Samsung Galaxy A51 4/128GB
- Full HD Gaming PC -Z390, i7 -8700K, Vega 56 8GB, 16 GB RAM, 512GB SSD
- Samsung Galaxy A13 4G 4/64 karcmentes kijelzővel
- Apple iPhone 13 - 128 GB Midnight Black - Független BESZÁMÍTÁS IS
- Realme 7i 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkPad X13 Yoga i5-10310U 16GB RAM 256GB SSD 13.3 FHD Touch 2in1
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 14400F / RX 6900XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Új Asus 14 Zenbook WQXGA IPS Retina i9-12900H 5.0Ghz 14mag 32GB 1TB SSD Intel Iris XE Win11 Garancia
- Új Dell 13 XPS 9315 Touch 4K+ HDR DolbyVision i7-1250U 10mag 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest