Hirdetés
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- One mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- Megtollasodik a középkategória
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Android szakmai topik
- iPhone topik
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Sony Xperia 5 V - kell-e nekünk zoom?
-
Mobilarena
VoIP
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ano
senior tag
Sziasztok!
Nagyon új nekem ez a téma így segítséget kérnék ...
Terv a következő ... mobil iroda mobilinternettel, amire rákötve vezetékes internetes telefon, ami budapesti számmal (számhordozással) rendelkezik és esetleg még fax is lenne rákötve ... iigen ... tudom
Elképzelés: 4G router (Tp-link MR400) SIM kártyával (szolgáltató még nem eldöntött, de szerintem lényegtelen) + Linksys PAP2T-NA (ez új info nekem, hogy kell ilyen is) + erre menne rá sima vezetékes telefon ... a kérdés, hogy hogyan lesz ebből (gondolom valamilyen szlgáltatást meg kell rendelni) telefon + fax ... ja és a budapesti szám számhordozással kéne ...
Tudom, hogy örült dolognak hangzik, de kb ezt kéne valahogy összehoznom ...
Ami nem tiszta, hogy a PAP eszközt hogyan kell beüzemelni (gondolom előtte szolgáltatót kéne keresni), illetve, hogy milyen IP telefon szolgáltatóval kell felvennem a kapcsolatot (jelenleg egyet sem ismerek), hogy összehozzuk ezt az egészet.
Válaszokat előre is köszi
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el a téma összefoglalót!
● Nyílt egy topic a komolyabb kérdéseknek, ezentúl ott beszéljetek erről:
VoIP - mélyvíz
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- UH!! HP EliteBook 850 G7 Fémházas Strapabíró Laptop 15,6" -70% i7-10610U 16/512 NVIDIA MX250 2GB FHD
- OH!! HP EliteBook 850 G7 Fémházas Strapabíró Laptop 15,6" -70% i7-10610U 32/512 NVIDIA MX250 2GB FHD
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo Legion Go eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest