Hirdetés
- Cseresznyepiros és mokka barna Redmi Note 15-ök az újévre
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mit várunk 2026-ban a mobilpiacon?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Rugalmas OLED panelre válthat a Samsung Galaxy A57
- iPhone topik
- Azonnali navigációs kérdések órája
-
Mobilarena
Sziasztok, udvozlunk mindenkit Magyarorszag legnagyobb VMware forumjaban!

Új hozzászólás Aktív témák
-
DrAk3
csendes tag
válasz
Visormail
üzenetére
Szóval igazság szerint még rendszer sincsen telepítve a VMware-be csupán már amikor feltettem akkor is fent áll ez a probléma, de mikor feltettem akkor érdekes módon NAT-al simán működött azon a rendszeren ami a virtuális gépen futott. Emellett még észrevettem azt is, hogy ha feltelepítem, akkor az adaptereinél kiírja, hogy unidentified network ezután nyomtam erre egy diagnosztikát és akkor azt írta, hogy a DHCP vel van valami gond, amire még nem jöttem rá

-
DrAk3
csendes tag
Sziasztok!
Egy olyan gondom lenne, hogy Windows 8 alá szeretném feltelepíteni a VMware-t és mikor feltelepítem akkor, az OS-ben ugyan úgy mutatja, hogy megy tovább a kapcsolat a wifi adapternél, de mégsem jön be semmi míg a VMware-be feltelepített rendszeren meg működik a net :/ Valaki tudna segíteni, hogy mi okozhatja ezt? (Próbáltam Virtual box-al is és ugyan ezt tapasztaltam!)
Új hozzászólás Aktív témák
- Cseresznyepiros és mokka barna Redmi Note 15-ök az újévre
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gyúrósok ide!
- OLED TV topic
- Sorozatok
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- Energiaital topic
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- További aktív témák...
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most Ünnepi áron! :)
- Humble szökevények 500-2500Ft
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3893
- Xiaomi 15 / 12/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest