- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- MediaTek lapka köré épülne a Galaxy S25 FE?
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- One mobilszolgáltatások
- HMD Fusion - öltöztetnéd megint
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Redmi Note 7 - nota bene
- Poco X6 Pro - ötös alá
-
Mobilarena
Sziasztok, udvozlunk mindenkit Magyarorszag legnagyobb VMware forumjaban!
Új hozzászólás Aktív témák
-
gari24
tag
Szisztok ,
Az alábbi hibaüzenettel nem indult ma el a virtuális WinXp
Nem vagyok otthon a témában ezért tőletek kérek segítséget hogy mi lehet a probléma.
A képet csatolom
Az alábbi "képfájlól" régebben csináltam egy mentést ha azt bemontolom azzal elindul.
-
gari24
tag
Üdv
Egyenlőre még csak ismerkedek a programmal
9.0.2 van fentAlap rendszerem win7 64 bit
Kíváncsiságból felraktam egy Win 8 64bit
Adtam neki 4GM ramot viszont a procival bajban vagyok
Hogy a magok számát vagy a db számot növeljem.
Melyikkel lesz többre képes a rendzsr ?
Core2Quad 9550em van -
gari24
tag
Szóval ez úgy működik ez a progit felrakom a gépre és amit fogja konvertálni a dolgokat hogy virtuálisan mennyen.
Amit nem értek hogy hova adom meg a célterületet ??
Egy teljesen üres merevlemeznek ?? amire mennek a konvertált dolgok és az megy bele abba a gépbe amit majd késöbb szeretnék használni .
Vagy megtudom úgy is adni hogy hálozaton keresztül hogy hova konvertálja ?És amit írtál hogy akkor végülis amit megakarok szüntetni régi gép hdd azt utána formázhatom és használhatom bármire.
-
gari24
tag
Hali
Szeretném felszámolni az egyik fizikai pc-t itthon
A tervem hogy a merevlemezét berakom abba a gépbe amelyiket többet használom és virtualizációval használom tovább azt az oprendszert ami a felszámolt gépen volt
Mután felraktam a gépre a vmware workstationt és ott ugye belekezdek új virtuális gép létrehozásába , ott van egy olyan fül h a virtuális gépet meglévő fizikai HDD.re rakja rá.
Mivel a felszámoltgépen lévő oprendszert tovább szertném használni meg tudom-e úgy oldani hogy a hdd.t csak simán hozzácsapja a rajtalévő oprendszerrel vagy mindenféle képpen újra kell telepíteni ha vmware alatt akaro használni
??
Új hozzászólás Aktív témák
- Játékkulcsok a legjobb áron: Steam
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Grand Theft Auto GTA Vice City PC
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ RX 9070 300e/9070XT 340e/4070Ti S 405e/5060Ti 210e/5070 280e/5070Ti 400e/5080 540e
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B450 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 8GB COOLER MASTER CMP 510 CM 750W
- LG 27GS95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1000 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest