- Red Magic 11 Air – vékony házból süvít a szél
- Csíptetős fülesek csatája – Sony LinkBuds Clip vs. Huawei FreeClip 2
- Mérföldkő a szilárdtest-akkuknál: fontos lépést tett a QuantumScape
- Újabb óriásakku a Honortól: az X80 lehet a következő 10 000 mAh-s modell
- iPhone 18 Pro Max: kis kapacitásbővítés hoz nagy előrelépést üzemidőben
-
Mobilarena
Sziasztok, udvozlunk mindenkit Magyarorszag legnagyobb VMware forumjaban!

Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
kraftxld
üzenetére
A shell és a javas hulladék gui alapján nagyon úgy tűnik hogy egy deka Fujitsu nincs ebben. Persze ettől még HW oldalon lehet ez-az, hiszen ez egy connection blade kártya egy Fusi BX bladehez.
A fentin kívül arra is alapozom az elméletem, hogy az említett DVD küldős módszerrel kaptam én már 2-3 éves Fujitsu FC kártyához updatet, de az egy tökéletesen mezei Broacde logos DVD volt, a readme file-ok és egyéb rajta levő doksik alapján is teljesen általános Fabric OS változatok voltak rajta, a supported devices listákban meg Broacde "sajátmárkás" termékekkel, Fujitsuról vagy egyébről szó sem esett sehol. Na az ezen levő FOS-t nem egy Fujitsu FC blade switchre telepítettem, persze mentek is vele jól.
Ettől még tévedhetek, nehéz ezt kibogozni sajnos, pláne ilyen időtávlatban, meg ugye nem egy milliós darabszámban eladott termékről van szó. Abban bízok azért, hogy az eszköz nem fogja megenni azt ami nem jó neki
Ha meg mégis, az se baj, van 4db, egy próbát megér 
A linket megnézem, köszi, ígéretesnek tűnik.
Új hozzászólás Aktív témák
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Így tüzelt el százbillió forintot az AI a héten
- Energiaital topic
- Nyaralás topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Villanyszerelés
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- Vallás
- GoodSpeed: Samsung Galaxy A56 5G
- További aktív témák...
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 4000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Dell Optiplex MT / SFF , 3050, 3060, 3070, 5070, 7060, 5090/ 7.-8.-9.-10. gen/ SZÁMLA- GARANCIA
- Bomba ár! Dell Latitude E7240 - i5-4GEN I 8GB I 128SSD I 12,5" HD I HDMI I W10 I Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB White Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4448
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4421, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest