- Kis méret, nagy változás a Motorolánál
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Google Pixel Watch 4 – Hé, Google, mennyi az idő?
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Honor 600 Lite - koffein nélkül
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
Sziasztok, udvozlunk mindenkit Magyarorszag legnagyobb VMware forumjaban!

Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Snoop-y
üzenetére
Próbáld meg a saját szavaiddal leírni tényleg, nem bántásból írom, de láthatóan nem értesz hozzá, így inkább ne is próbálj kitalálni rá rövidítéseket meg egyedi elnevezéseket

A delta file már kicsit érthető viszont: tehát volt egy virtuális gép, valamilyen vmware termék alatt, és ez az egész totál megsemmisült, vmdk-stul (virtuális disk), meg mindenestül, de valahogy megmaradt egy snapshot (delta) file?
Ha így van, akkor az kemény menet lesz. Nyilván van benne adat, kérdés hogy mennyi, és hogy közte van e ami kell, és az teljes egészében benne van e. Disk editorral bányásztam már ki ilyen vmdk delta file-ból cuccokat, egy sha256 kulcsra volt szükségem, tudtam hogy milyen adatok vannak előtte meg utána nagyjából, meg hogy hogy nézhet ki hexaban megközleítőleg, de kb 1 hétig pöcsöltem vele úgy, hogy minden este elbasztam rá 2-3 órát. Partíció vagy filerendszer nyilván nincs ebben a file-ban, szóval azt felejtsd is el hogy klasszikus disk recovery cuccokkal visszaállítasz belőle bármit is, hiszen egy raw massza az egész. Esetleg ha jól definiált formátumú file-okat keresel (jpeg, adatbázisfileok, stb...) akkor valamilyen erre specializált adatbányász cuccal lehet valamelyest automatizálni a dolgot.
Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- AliExpress tapasztalatok
- Macska topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kis méret, nagy változás a Motorolánál
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Építő/felújító topik
- Metal topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Tesla topik
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Microsoft és egyéb dobozos retro szoftverek
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- PC Game Pass előfizetés
- Apple iPhone 15 Pro 128 GB Blue Titanium 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- GAMER PC! Ryzen 7600X / RTX 5070 / 32GB DDR5 / 500GB NVMe / 850w Gold / BeszámítOK !
- AKCIÓ! Gigabyte Z790 i7 14700KF 64GB DDR5 1TB SSD RTX 5070Ti 16GB LIAN LI LANCOOL 207 850W
- LG UltraGear 38GN950P-B Monitor! 38" 3840x1600 / 1ms / 160Hz / G-Sync / FreeSync! BeszámítOK
- 27% - Acer CBA272H VA Monitor! 1920 1080 / 100Hz / 4ms / FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest