Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Fire/SOUL/CD
    félisten

ok...bocsi...azért mondtam, hogy kicsit fáradt vagyok/voltam, de ebéd utáni kávé hátha meghozza gyümölcsét! :)
    Szóval legőjabb VMWare szerintem kimagaslik a amezőnyből (VMware, Virtualbox, Virtual PC)

Virtualbox ingyenes ugyan, de a grafikus képességei gyérebbek...Virtual PC meg megragadt egy pár évvel ezelőtti szinten hogy őszinte legyek (pl. x64 guest-et nem képes kezelni)
    Szóval én VMware-re szavaznék mindenképpen. Van belőle 30napo próbaverzió, és utána is használhatod a már feltelepített virtuális gépedet

Hali!

A Vmware Player is teljesen ingyenes, és egy home user-nek tökéletesen megfelel, mert ebből a szempontból minden olyat tud, mint a nagytesó... :K
    Player vs. Workstation

Fire.

UI: Amúgy abban egyetértünk maximálisan, hogy kimagaslik a mezőnyből. Én elég sokáig használtam a XP Mode-ot, de egy idő után, meguntam, hogy lassan indul, ha telepítek alá valamit és restart kell, akkor volt amikor 3-4 perc volt mire újraindult....Kipróbáltam a Playert, azóta is fent van, 3 virtuális gép alatta. Pöpec! :DDD

Új hozzászólás Aktív témák