Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Jolla és SailfishOS tapasztalatcsere
- Nagy aksival és erős hardverrel megjött Magyarországra a Poco X8 Pro és Pro Max
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Fotók, videók mobillal
- Friss információk és képek a OnePlus új órájáról
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Huawei Watch GT Runner 2 – óra a futóra?
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
PROHARDVER! témák
IT café témák
-
Mobilarena
Sziasztok, udvozlunk mindenkit Magyarorszag legnagyobb VMware forumjaban!

Új hozzászólás Aktív témák
-
Forza_JUVE
aktív tag
válasz
kraftxld
üzenetére
Aha, értem. Akkor marad Fat32, viszont lenne még 1 kérdésem. Mivel lehet partícionálni a vinyót win98-ban?
DOS alol futtattam az FDISK-et, de az kiírt vmi hülyeséget, hogy nincs elég hely kiterjesztett partíció létrehozásához. Pedig a VMware-ben 4 GB-t adtam a win98-nak, amiből most kb. 400 MB a foglalt!!
Aztán a kül. Partition Magic-ekkel sem sikerült, mivel azokat fel sem telepítette ... gondolom túl újak a win98-nak.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- PC Játékok (Márc 26. UP!) Olvass...
- Fallout 4 Pip-Boy Edition eladó
Üzleti előfizetők hirdetései
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- ÚJ/BONTATLAN Microsoft Surface Laptop 7 X Elite 16GB 512GB
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
- LG UltraGear 27GP850-B IPS Monitor! 2560x1440 / 165Hz / 1ms / G-Sync / FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest