Hirdetés
- Vivo V40 5G - az első benyomás fontos
- Megtalálták az akkumulátortechnológiai Szent Grált? - CES
- Google Pixel topik
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Meglepően lassú az iOS 26 terjedése
- Mobil flották
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
Sziasztok, udvozlunk mindenkit Magyarorszag legnagyobb VMware forumjaban!

Új hozzászólás Aktív témák
-
coco2
őstag
válasz
kraftxld
üzenetére
Akkor most okos és ügyes voltam

"VMware Workstation 16 Player (Non-commercial use only)", és azt írja, "Player 6" - azért arra kerestem google-val, és ezt dobta ki.
Gondolkodom rajta, hogy második kártyát beállítani csak azért, hogy adott guest os a host-on futó alkalmazások számára fixált ip címen látszódjon. Gány megoldás gyanánt azon gondolkodom, hogy ami ip4 címet a NAT alapértelmezetten beállít, az egészen biztos külön-külön cím-e mindegyik létező guest os alatt és stabilan az marad-e, amit létrehozáskor kapott? Linux host alá fél tucat guest kerülne, és teljesen random, mikor mennyi futna. Ami fontos lenne, hogy ha fut, akkor adott guest ugyan azt az ip-t kapja minden alkalommal. Windows host-on egy szem példán tesztelve ez jelenleg így tűnik, de megerősítésem nincsen rá. Ha meg tud lenni, nekem így megfelel, ha nem tud meglenni, akkor második network card mindegyik guest-be, és azt be kellene tudnom állítani valahogy. Ezt akartam user guide-ból kibogarászni. Ha erre célirányos guide / blog van, akkor arra lenne jó egy link.
Köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Alpine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2978
- Extraflame pellet kályha
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3644
- Több darab! MacBook Pro 14" M1 16GB RAM 27%-os áfás számla (218)
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 16GB DDR4 1TB SSD RTX 4070 12GB Zalman S2 TG GIGABYTE 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest