- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Megérkezett a Samsung Galaxy A37 és Galaxy A57
- Egyszerre startol a legjobb kameratelefon Kínában és Európában
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Magyarországra jön a Vivo 500 megapixeles kameratelefonja
- One mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Sziasztok, udvozlunk mindenkit Magyarorszag legnagyobb VMware forumjaban!

Új hozzászólás Aktív témák
-
zsolti1debre
tag
kedves fiúk, lányok,
a segítségeteket kérem! problémám a következő: van egy laptopom (i7, 16gb ram, 1tb ssd) bolti, legális win10 oprendszerrel, amin eddig tökéletesen ment a vmware workstation player, ami alatt ubuntu-t és windows xp-t futtattam. elkövettem azt a hibát, hogy a chip-magazinban olvasott cikk kapcsán kedvet kaptam a windows beépített virtualizációs környezetének a kipróbálásához. a cikkben leírtak alapján aktiváltam a hyper-v alkalmazást, majd azalatt kipróbáltam egy linuxot. a hyper-v nem nyerte el tetszésemet. ezután döbbenten láttam, hogy a vmware workstation player már nem indul el. gondoltam semmi baj, uninstallálom a hyper-v alkalmazást. ezt megtettem, eltávolítottam a windows összetevők közül, ehhez asszem powershell-es parancssor is kellett. az eltávolítás után a vmware workstation player továbbra sem indult. töröltem, újratelepítettem. nem segített. töröltem, majd feltettem a vmware workstation pro progit, de azzal is ugyanaz a baj.
tudom, hogy ott rontottam el, hogy felraktam a hyper-v progit. hiba volt. ki gondolta volna, hogy ez azt implikálja, hogy ezután semmilyen vmware sem fog elindulni többé?!hogyan tudnám újra működőképessé tenne a vmware-t? (a laptop újratelepítését, illetve gyári állapotra való visszaállítását természetesen szeretném elkerülni.)
a hibaüzenetben található link sajna nem segített.
Új hozzászólás Aktív témák
- Filmvilág
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Parkside szerszám kibeszélő
- Android játékok topikja
- Crimson Desert
- Horgász topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- További aktív témák...
- Microsoft és egyéb dobozos retro szoftverek
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- MiPC Játékok (Márc 30. UP!) Olvass...
- Xbox / Microsoft Store feltöltőkártya kód (digitális, HU) több címlet, több db, azonnal, olcsón
- Lenovo IdeaPad Slim 5 OLED i7-13620H 16 GB DDR5 512SSD FHD+ Garancia
- 255 - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i7-13700HX, RTX 5060 (ELKELT)
- ASUS TUF A14 Gaming Notebook! Ryzen AI HX 370 / RTX 4050 / 16GB DDR5 / 1TB NVMe! BeszámítOK!
- Samsung Galaxy S24 / 8/128GB / Kártyafüggetlen /12Hó Garancia / Akku: 100%
- 27% - Corsair SF1000 80 PLUS Platinum SFX Tápegység!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest