Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Chal

addikt

válasz kraftxld #2652 üzenetére

Gratula! Én is lenyomtam, pontszámot meg jól nem screenshotoltam le, de 377 lett :)

A vizsga közben stabil volt a PV, szerintem teljesen más szerveren fut mint a nyomorult weblapjuk.

Nagyjából ezeken akadtam el én is, + SRM volt még ami ismeretlen nekem, de ez meg vsan-osak hálisten kilogikázhatóak voltak, vagyis úgy tűnik :). A VOM-nél, fcoe-nél, meg tippeltem csak. A többi az könnyű volt, nekem sok dvs-el és RDS/SRDS-el kapcsolatos kérdést dobott, meg 4.x, 5.x -> 5.5 migráció/upagrade-el kapcsolatosat. Rég csináltam a vcp5-öt, de nem rémlik hogy lett volna onnét kérdés, tényleg a különbségekre mentek rá inkább.

Mindennek ellenére nem értek egyet az egésszel, korrektebb lett volna ezt a policyt akkor bevezetni amikor kijön a 6-os, online olcsó vizsga ide vagy oda. Dehát pénz beszél... :) Egyébként ha ráállnak egy 2 éves major verzió kiadási ciklusra, akkor vajon minden alkalommal a relase előtt 3-6 hónappal el kell majd ezt játszanunk, majd utána csinálni egy "nagy" vizsgát? Mert akkor kapják be.

Új hozzászólás Aktív témák