Hirdetés
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- One mobilszolgáltatások
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- 13 év után is kap még frissítést az iPhone 5s! Itt az iOS 12.5.8
- iPhone topik
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
-
Mobilarena
Sziasztok, udvozlunk mindenkit Magyarorszag legnagyobb VMware forumjaban!

Új hozzászólás Aktív témák
-
Szervusztok!
I7-es gépemre Vmware-el Mac OS X Liont (10.7) tetettem, de a szoftver, amit megpróbálok rá telepíteni, azt mondja, hogy nincs hardware-es grafikus gyorsítás. Megnéztem a Mac OS-ban, ott nem szerepel az Ati 6770-esem, de úgy tudom, ennek nem is kell ott megjelennie, mert ezt a VMware intézi. Valahogy mégsem stimmel a dolog, úgy tűnik.
Mi lehet a probléma, illetve mit konfigoljak és hol annak érdekében, hogy legyen rendesen VGA-m, ill hardware-es grafikus gyorsításom a Mac OS X Lion alatt?
Még egy VMware kérdés:
Van két vinyóm, amin kiterjesztett Mac OS partíció van. Ezeket a meghajtókat valamiért nem látja a virtualizált Mac OS X. Mit tegyek, hogy tudjak ezekre dolgozni a Mac OS alatt? Csináljam vissza Win-esre a partíciókat a vinyókon?
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell XPS 13 9310 i7-1185G7 16GB 512GB 13" FHD+ 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! BenQ GW2270 22 75Hz VA FHD 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Apple iPhone 16 Pro Max - White Titanium - 256GB - Akku: 99% - Megkímélt Újszerű állapot!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs