- Poco X6 Pro - ötös alá
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Nothing: március 4
-
Mobilarena
Ez a topic épített vízhűtésekkel foglalkozik, kompakt vízhűtések topikja erre a linkre kattintva érhető el! [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
mrkorooo
aktív tag
nem tudtok valakit aki plexi vágással/marással foglakozik?
-
mrkorooo
aktív tag
válasz Tikakukac #16913 üzenetére
eleg sok radi kene a 7990nek, ahogy itt nézegettem a dolgokat, hogy venti nelkul menjen, uh kellenek ezek meg
azert kene valami jo valasztas.
am a szivacsot hol vetted? lattan en is egy sracnak a kepeit egy ilyen hazrol mint ami nekem van, es neki is kivolt 'tomve'...
lehet azt is megoldana a szivacs mikor a haz elkezd pattogni.. ez a hoingadozastol van szvsz de ha tevedek szoljtok -
mrkorooo
aktív tag
válasz Tikakukac #16910 üzenetére
igen, igen de most alszik a vizhutes projekt
addig kell valami jo kis venti, de nemtudom mit kene..
phobya g-silent 18at neztem, de nem tudom mi a kulombseg a feher kek piros kozott es a pirosba is van 2 fajta 25mm es 32mm lovesem nincs mi a jobb
es a 32mm majdnem 2x annyi es ezt is csak a merlin arulja mo.n -
mrkorooo
aktív tag
válasz fatal1ty1984 #16906 üzenetére
ez igaz, de pont azert kerdeztem itt, mert gondolom itt van a legtobb ember aki erzekeny a zajra, es itt kell a legnagyobb teljesitmeny.gondlotam ha veszek valamit akkor az legyen jo majd a vizhez is
-
mrkorooo
aktív tag
segitsetek mar pls eddig sose csalodtam bennetek
-
mrkorooo
aktív tag
Uraim!
Olyan kerdesem lenne, hogy mit ajanlanatok, halk, de megis nagy teljesitmenyu ventillatornak.
A haz jelen pillanatba egy graphite 600T(2db 20cmes hely es 1db 14cmes slot van,+az oldallap rácsra tehetem oket), ide kerulnenek, meg a vizhutesre nem lesz keret, utanna atkoltoznenek majd a radira, ami kulso lenne. Tippeket varnek hogy milyet es a legfontosabb hogy hol tudok ezekhez hozzajutni.
A kerdes az lenne meg hogy a fix fordulatszamu ventiket, azokat nem is tudom szabalyozni a haz kulso fan rpm potmeterevel? Ezeket az alaplapra kell dugni? Sajnos ez nem tiszta. -
mrkorooo
aktív tag
valaki adna 1 linket,arra a topicra ami moddingos hazakkal foglakozik? nemtalalom sehogy...
-
mrkorooo
aktív tag
regota olvasom a topic-ot.
szeretnek venni vizet,mert igen hangos tud lenni a 7990.
a kerdes a kovetkezo lenne, milyen rendszert lenne erdemes epiteni erre a konfigra?
mekkora radik kellenenek, stb..
csak h kb mennyibe jonne ki -
mrkorooo
aktív tag
valaki megmondana nekem hogy mekkora radi kellene kihuteni egy 7990et es egy 4770k-t?
lehet 2 is mert graphite 600Tbe menne
koszi -
mrkorooo
aktív tag
valaki megmondja hogy hol a hdd/ssd??
meg a masik, hogy mennyi lenne egy ilyen osszerakasa
szerk: video imaradt http://www.youtube.com/watch?v=7DzoTVroIEs&list=UUp4o-fCthYHrOoZEdYlQr0w&index=1[ Szerkesztve ]
-
mrkorooo
aktív tag
hello
segitsegeteket szeretnem kerni, megpedig abban, hogy milyen dolgokat lenne erdemes venni, es mennyiert egy hutes kialakitasara. a gepen semmi tuning nem lenne.
a kongfig a kovetkezo:
4770K
asus 7990 emiatt gondolkodtam el a vizen->coil whin
ax860
corsair graphite 600alaplapra es ramra nem szeretnek semmit tenni csak vga cpu kombora
valaszotokat elore is koszonom
Új hozzászólás Aktív témák
● Kompakt vízhűtések topikja erre!
● Olvasd el a Téma összefoglalót!
● Privát üzenetben szakmai kérdéssel ne zavarjátok a tagokat!
● A topik csak épített vizes rendszerekkel foglalkozik!
● A topik kiemelt témájú!
● Vízhűtés offtopik
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest