Hirdetés
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Itt vannak az első képek a Sony Xperia 1 VII-ről
- Több dologban is első lett a Motorola Edge 60 Fusion
- Mobil flották
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Megvan az S25 Edge új startdátuma
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Akciófigyelő: Ha kéne vezeték nélkül CarPlay és Android Auto...
-
Mobilarena
Ez a topic épített vízhűtésekkel foglalkozik, kompakt vízhűtések topikja erre a linkre kattintva érhető el! [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
Snip3r_HUN
addikt
válasz
suszka23 #35313 üzenetére
Ez a topic az épített vízhűtésekkel foglalkozik,itt talán nagyobb sikerrel jársz
: Ház ventilátorok
-
törölt tag
válasz
suszka23 #34914 üzenetére
Az a baj, hogy ebből nem sok minden derül ki. Legalább a prociterhelést látni kellene visszamenőleg pár percre hogy látni lehessen mit művel a játék. Vagy adni neki szintetikus terhelést.
Mondjuk ha csak ezzel játszol akkor nem probléma, de egy komolyabb terhelésnél fel fognak ugrani a hőfokok, ekkora radiátor kb. a procinak kevés.Elfért oda volna vastagabb is, meg szerintem hátra is. Bár bonyolította volna a csövezést.
Fentre ahogy látom nem férne be, már a venti is majdnem az alaplapba lóg magába. -
suszka23
csendes tag
válasz
suszka23 #34904 üzenetére
itt találtok még képeket!
https://drive.google.com/file/d/1iHUo2BUtLvmNfxGlqlZlKte27ZECBnc8rw/view?usp=sharing
https://drive.google.com/file/d/1CgvX4r579zBr5imT4Cx7zwiymVlYU7jtDA/view?usp=sharing
https://drive.google.com/file/d/1s6UGZWlrbaymL6cRkkGbPIj-kOSUSAPHmw/view?usp=sharing
https://drive.google.com/file/d/1USErrwohOZ2oZjGisR4jQiHzVCxrTp5TAg/view?usp=sharing[ Módosította: radi8tor ]
-
jhorogh
aktív tag
válasz
suszka23 #34158 üzenetére
Ahogy kolléga is írta, tömörnek kell lennie. Szilikon a legjobb választás, mert rugalmas, viszonylag erős (ha több hajlítást is csinálsz akkor is ki tudod húzni a csőből szakadás nélkül). Ez a bolt foglalkozik házhozszállítással is van náluk nagyon sok méretben. Szilikon zsinór néven árulják ami neked kell.
-
spanglee001
addikt
válasz
suszka23 #32865 üzenetére
az pontosan jó T elosztó és golyóscsap .
tehát a T elosztót berakod a rendszerbe rá a csap ami zárva van, így nem folyik ki a víz, aztán ha le akarod engedni kinyitod és kifolyik
vagy nem értem a kérdést.
nekem a radin volt csap az volt a legalsó elem a rendszerben,
most a tartály a legalsó elem, van ráhagyva plusz cső is, egyszerűen kihúzom a gépházból a tartályt, és lehúzom az egyik csövet, belefolyatom egy edénybe és ennyi.
persze érdemes belefújni a csőbe úgy kifolyik az összes folyadék belőle. -
kovab0de
tag
válasz
suszka23 #30025 üzenetére
Szia!
Át érzem
Nekem is füstölt már el kártyám XFX r9 290-es azt kell mondjam meg állt bennem az ütő. Sírás kerülgetett következő gondolatom, kivágom az egészet az ablakon.(10.emeleten lakok)
1hétig ment a saját hűtőjével de mivel olyan hangos volt hogy a szomszéd szobában panaszkodtak ezért ugy határoztam lecserélem én is. Mindent papírforma szerint csináltam nem az első kártyám. De a vrm1 meg adta magát lököt egy füstöt és a tápomvédelme lekapcsolt. Síri csönd és hullaszag....
Utólag átgondolva már biztos vagyok hogy a kari volt, iszonyatosan ciripelt már a gyári coolerel is. Szerencsémre garanciába kicserélték.
Szerintem rakd össze a hűtöt ahogy csak tudod lehetőleg ne vegyenek észre bontást és probáld legaroztatni.
Ha nem jönn össze akkor keressél egy megbízható szakit. -
törölt tag
válasz
suszka23 #30013 üzenetére
Próbáld meg úgy összerakni ahogy eredetileg volt, ha nincs matrica meg festett csavar akkor gariban kicserélik remélhetőleg. Ha nem akkor PH-n vannak szakik akik olcsón kicserélik az égett részt és nagy valószínűséggel menni fog tovább.
A hiba oka biztos nem a gap pad mert az sehogy se vezeti az áramot. Inkább a blokk érhetett hozzá és rövidre zárta azt a kis smd alkatrészt. Akkor viszont gyanús hogy a vgara nem teljesen oké ez a blokk, vagy hajlott a kártya és hozzáért stb. Arra a részre kell tenni szigetelőt.
-
suszka23
csendes tag
-
ViZion
félisten
válasz
suszka23 #29596 üzenetére
gyk. egy 40 k Ft-os kártyára költenél kb. 15 k Ft-ot vízre. Kijön az új AMD VGA széria, nincs fél évv és 30 k-t ér a kari, vizes blokkal ezt eladni nem nagyon fogod. Egy 280 X / 290 X még időtállóbb, ott is szépen megy fHD-ban, ahol a 270 X elfogyna. És egyre több ilyen lesz.
-
Snip3r_HUN
addikt
válasz
suszka23 #29587 üzenetére
Univerzális blokkot, full covert nem gyártanak hozzá.
coolingconfigurator
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Kompakt vízhűtések topikja erre!
● Olvasd el a Téma összefoglalót!
● Privát üzenetben szakmai kérdéssel ne zavarjátok a tagokat!
● A topik csak épített vizes rendszerekkel foglalkozik!
● A topik kiemelt témájú!
● Vízhűtés offtopik
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Milyen NAS-t vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Okos Otthon / Smart Home
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Autós topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- 3D nyomtatás
- Itt vannak az első képek a Sony Xperia 1 VII-ről
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- SEAGATE ST6000NM0034 6TB 7.2k SAS HDD, nettó 15747Ft + ÁFA, 1 év garancia
- Samsung S9 Plus 64GB Fekete / Normál állapotban / 12 hónap jótállással
- Xiaomi Redmi 10 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest