Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Ghoula

senior tag

válasz Ghoula #61216 üzenetére

És akkor most tényleg hátra dőlés. :)

Sokadik iteráció ezzel a dobozzal, visszamentem 1 körösre, 3 radiátor beépítve, szépen csendben elketyeg.

2 körhöz képest rengeteg lett a hely benne, az is segít, hogy így csak a ventiemelő és a venti van belül, ezért nem 67mm-t foglal el( 35mm slim radi és 32-es venti) hanem csak 55-öt.

2 AP181 tolja be a levegőt, 900 rpm-en sem elviselhetetlen a hangja, de full cpu ( ~150W) és gpu load-al (~270W) is 50 alatt van a gpu 600rpm körül, ahogy a többi venti is.
    Fent egy 25mm-es EK venti, hátul pedig egy 25mm-es keret mögött egy Phanteks 140-es venti lapul. A pumpa egy DCP 4.0 5V-on.
    A front radi pont elférne a tető és a talp között, tán még 1 mm marad is, de ahhoz, hogy a venti tartó lemezre felcsavarozva a radit és a ventiket, a venti ne ütközzön az alaplaptálcával, hanem felfeküdjön rá, el kellett az ajtó fele tolni, így viszont a tetőt meg kellett emelni kicsit. [kép] De legalább ki tud jönni a levegő.
    Ha levenném a fóliát és fekete lenne a ház, akkor talán kevésbé lenne ronda, de ennyi esztétikai csorbulást megér a kellemes hőfok és néma üzem.
    Az még nem tiszta, hogy ez radi beépítésnek számít vagy radiátorra mount-olt háznak.
    Belül ilyen lett, a gpu tápkábel lehetne harisnyázott, de mivel ez nem TG verzió, így nem zavar.
    [kép]
    [kép]
    A front takaró lemezt majd körbe kell vágni, mert túllóg a radiátoron, és a radiátor felfogatásához is a 8 lyukból 1 van meg.
    A merevcsöves O11-ek után nem egy élmény a szemnek, de legalább halk. :)

• DonDennis

senior tag

válasz Ghoula #61216 üzenetére

Hát most remélem lenyugszok :)) mert sok minden kikísérleteztem az 1.0-as builden de a következő már Lian Li o11-be fog menni két EK radivel meg gyári Lian Li és EK distro pump kombóval és egy egyedileg gyártott VGA tartóval, hogy úgy is beférjen alulra egy 30as radi + venti, hogy verticalba van a VGA, ilyen még nem nagyon láttam neten csak max úgy, hogy 15mm ventivel vagy elég csúnyán megoldva. E mellé még jön +16gb ram és egyedileg gyártott általam összeállított színekben gyártott kábelek, tehát most ez így eléggé fullos lesz szerintem, meg olyan "gyári" kinézete lesz.

"Why would I sit down? I'm always on my feet." - Dominick Cruz / "I can't read, can't write, can't do math... but I can compete" - Julian Edelman

Új hozzászólás Aktív témák