- iPhone topik
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S20 és S20+ duplateszt
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Nem lett arányos a fogyókúra
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Apple Watch
Új hozzászólás Aktív témák
-
(ex)Cat
senior tag
válasz
joysefke #10117 üzenetére
Igen, ez a probléma valószínűleg, de nem tudok átugrani rajta vmiért. Próbáltam amit írsz, de sajnos nem működik. Bármi hasonló megoldással kísérleteztem, kb. ez lett a végeredmény:
"_-* #\ ##0\ _F_t_-;-* #\ ##0\ _F_t_-;_-* "-"??\ _F_t_-;_-@_-"
Azaz a # ## részbe az első # után is beleteszi a \ jelet és ez teljesen elcseszi a formátumot. Egészen addig jó amúgy amíg konkrétan bele nem teszem a numberfomat-ba.
Range r = excelWS.Columns["E"]; r.NumberFormat = format;
Azt hiszem, ezt kénytelen leszek elengedni.
-
(ex)Cat
senior tag
Sziasztok
Egy excel táblázatot kellene létrehoznom c#-ban. Alapvetően ezzel nincs is baj, mert kész van, csak olyan gondom van, hogy bizonyos cellákra egy a user által megadott fomátumot kellene alkalmaznomKonkrétan a numerikus oszlopokhoz ez lenne az igény:
_-* # ##0\ _F_t_-;-* # ##0\ _F_t_-;_-* "-"??\ _F_t_-;_-@_-
Na most bármit is próbáltam eddig, egyszerűen nem sikerült megadni ezt mint NumberFormat-ot, mert egyrészt ugye a speciális karakterek miatt nem lehetett egy stringként összerakni, másrészt meg ha azzal trükköztem, hogy a \ és " jeleket vmi mással helyettesítve utólag kicserélem, akkor meg beszűrt néhány helyre felesleges \ jelet és onnantól persze hogy nem volt jó a képlet.
Tud vki valami megoldást erre?
-
(ex)Cat
senior tag
Igen, Master - Detail kapcsolatról van szó és épp az a problémám, hogy pont úgy működik -ezek szerint jogosan - ahogy az általad linkelt példa is mutatja, azaz annyi tételt nyom a lapra amennyi csak fér, bár valóban összevonja a tétel sorokat a számlák alá, de nem tudom rávenni, hogy ne így csinálja, hanem ha véget ért egy számla, akkor egyszerűen dobjon lapot és csinálja a következőt.
Nem értem miért nem megy, holott szerintem teljesen logikus lenne a dolog, de mégse jön össze. Jobb híjján persze így is jó, hogy egyesével töltögetem a táblákat, csak épp sokkal lassabb és főleg sokkal - sokkal rondább megoldás.
De mindegy, azért még nézegetem, hátha rájövök, hogy tudnám rávenni, hogy akkor csak az adott számlához tartozó tételeket nyomtassa egy lapra és folytonosan az összeset.
Köszi a választ!
-
(ex)Cat
senior tag
Számla nyomtatást akarok xtrareporttal megcsinálni. Az eredeti elkézelés az lenne, hogy egy dataseten 2 tábla, relációval összekapcsolva. Az egyikben a számla fejlécek, a másikban a tétel adatok. Azt szeretném, hogy egy gombnyomásra legenerálja az összes számlát egy reporton belül, de nem jöttem rá, hogyan tudom megoldani.
Egyelőre csak úgy megy, hogy számlánként feltöltöm a datasetet és akkor tök jó. De ha már több számla adata van, akkor az összes tétel rekordot- amíg fér - ráteszi egy számlára.
(az már csak hab a tortán ugye, hogy több példányos nyomtatás kell ugye, de ez lenne a legkevesebb)
Van erre valami megoldás?
-
(ex)Cat
senior tag
Van aki használ itt esetleg DevExpress cuccot? XtraReport kapcsán lenne kérdésem..
-
(ex)Cat
senior tag
Sziasztok
Olyan programot kellene készítenem, ami egy külső forrásról beolvas képet és/vagy videót, ezt eltárolja és közben a képre vagy videóra egy a user által megadott szöveget is rátesz.
Van valakinek ötlete, hogy ezt hogyan lehet megoldani?
(értelemszerűen nem külső képszerkesztő programmal akarják megoldani, hanem nekem kellene mindenféle külső beavatkozás nélkül rátenni a szöveget a képre, vagy videóra. - Utóbbi esetében talán elegendő a videó elé tenni egy részt, ami a szöveget tartalmazza..)
köszi.
-
(ex)Cat
senior tag
Időközen kiderült a probléma okozója.
Mégpedig a nick nevemben levő zárójel!! :-)
Ugynis a VS csinálni akart egy batch filet az indítandó exe-hez a Docu../usernév alatt, ezt pedig vmiért a zárójel miatt nem tudta létrehozni. Ahogy csináltam egy másik usert () nélkül, gond nélkül ment.
Nem egyszerű...
ui. Egyébként egy síma copy parancsról van szó.
-
(ex)Cat
senior tag
Sziasztok.
Lenne egy extrém kérdésem...
Adot egy VS2008, szeretnék a Post-build event command line-ban elindítani egy copy vagy akármilyen más parancsot, de az istennek sem megy. Egyszerűen semmit nem fogad el, bűrmit is írok oda.
Benn a céges gépen uez gond nélkül megy. Jó lenne, ha reinstall nélkül megoldható volna a kérdés. Valakinek vmi ötlet esetleg?
Egy kis adalék: A múlt hétig Kaspersky volt a gépemen és amikor a VS2008-al fordítottam a porjektet és odaért, hogy végrehajtaná a PBE vommand lina-ba írt parancsot, akor kb. 2 percre fullra lefgyott a gépem, semmire nem reagált. Azán magához ért és ment minden gond nélkül egészen addig, míg újra nem buildeltem volna. Aztán leszedtem a KAS-t, onnantól a lefagyás megszünt, és azonnal visszadobja a hibát, hogy nem sikerült neki a művelet.
ilyet ír:
A megadott nevet (C:\Documents) a rendszer nem ismeri fel
belső vagy külső parancsként, futtatható programként vagy kötegfájlként.
C:\WINDOWS\Microsoft.NET\Framework\v3.5\Microsoft.Common.targets(3314,13): error MSB3073: The command "c:\Sources\onix1.1\onixCopy\onixCopy\bin\Debug\onixcopy" exited with code 1.
Done building project "onix.Nyilvantartas.csproj" -- FAILED.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- hdanesz: Hyundai Ioniq 28 kWh 2018 2. felvonás
- iPhone topik
- OLED TV topic
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Linux kezdőknek
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Óvodások homokozója
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Új Gamer PC - Ryzen 7 5700X / RTX 5060 / A520M / 16GB vagy 32GB RAM / 240GB + 1TB M.2 SSD / 650W
- Samsung Galaxy Z Fold 4 256 GB, szürkészöld + S Pen tok
- TP-Link ER-7212PC Omada 3-in-1 Gigabit VPN Router
- TP-Link EAP Omada Wifi AP-k (225, 245, 615)
- Mars Gaming ML-LCD240 2x ARGB 120mm FDB Fan LCD Display (Alkatrésznek) INGYEN FOXPOST
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÖRÖK GARANCIÁVAL - OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK 0-24 KÉZBESÍTÉSSEL - Windows - Office - LicencAruhaz.hu
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest