Hirdetés
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Fotók, videók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- Google Pixel topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- 8000 nit, maradhat? A szaúdiaknál kezd a Honor 600 Pro
- Tesztkört futott a OnePlus Nord CE6
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vilmoskorte
tag
1., Milyen fejlesztőkörnyezetet ajánlotok egy ''újrakezdőnek''? Most C# Express van, a maga korlátaival. Esetleh SharpDevelop? VS Pro sajnos kilőve, arra még most nem akarok költeni.
2., Feltett szándékom az MCSD megszerzése. Ebben esetleg van valakinek személyes tapasztalata? Vizsgák milyenek? Elhelyzekedésben előnyök? Jelenleg csak egy felsőfokú programozó végzettségem van, ami nem diploma, ezért is hajtanék erre. Vélemény? -
Vilmoskorte
tag
Otthoni gépemen user jogosultságokkal ''létezek''. Egyrészt biztonsági megfontolásból, másrészt mert a mindennapi munkához teljesen felesleges adminisztrátori jogokkal rendelkezni. Gondoltam én. Telepítettem a VC++ és VC# expressz-t. És állandóan sír, hogy regisztráljam. Pedig megtettem. Sőt, kínomban adminra léptettem magam, így is regisztráltam. Amint visszaminősítettem magam, újra kezdi. Erről le lehet szoktatni?
Off: milyen programot ad ki a kezei közül a MS? Azért ez elég durva hiba, kvázi előírják az admin jogú használatot? Amikor állandóan -helyesen- a biztonságról szajkóznak?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- 27% - Samsung S32DM700UU Smart M7 Monitor! 3840x2160 / 4ms / 60hz / 4K
- Iphone 16 pro max 256gb 97% ONE FÜGGŐ
- 27% - ASUS TUF Gaming VG28UQL1A Monitor! 3840x2160 / 1ms / 144Hz / G-Sync / FreeSync BeszámítOK!
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 11 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:100%
- AKCIÓ! Intel Core Ultra 5 235 14 mag 14 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- PlayStation 5 FAT Lemezes + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- 262 - Lenovo LOQ (17IRX10) - Intel Core i7-14700HX, RTX 5070
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest