- Google Pixel topik
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Mobil flották
- Realme GT Master Edition - mestermunka
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vilmoskorte
tag
1., Milyen fejlesztőkörnyezetet ajánlotok egy ''újrakezdőnek''? Most C# Express van, a maga korlátaival. Esetleh SharpDevelop? VS Pro sajnos kilőve, arra még most nem akarok költeni.
2., Feltett szándékom az MCSD megszerzése. Ebben esetleg van valakinek személyes tapasztalata? Vizsgák milyenek? Elhelyzekedésben előnyök? Jelenleg csak egy felsőfokú programozó végzettségem van, ami nem diploma, ezért is hajtanék erre. Vélemény? -
Vilmoskorte
tag
Otthoni gépemen user jogosultságokkal ''létezek''. Egyrészt biztonsági megfontolásból, másrészt mert a mindennapi munkához teljesen felesleges adminisztrátori jogokkal rendelkezni. Gondoltam én. Telepítettem a VC++ és VC# expressz-t. És állandóan sír, hogy regisztráljam. Pedig megtettem. Sőt, kínomban adminra léptettem magam, így is regisztráltam. Amint visszaminősítettem magam, újra kezdi. Erről le lehet szoktatni?
Off: milyen programot ad ki a kezei közül a MS? Azért ez elég durva hiba, kvázi előírják az admin jogú használatot? Amikor állandóan -helyesen- a biztonságról szajkóznak?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 3590 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest