Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Telekom mobilszolgáltatások
- Mobil flották
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vilmoskorte
tag
1., Milyen fejlesztőkörnyezetet ajánlotok egy ''újrakezdőnek''? Most C# Express van, a maga korlátaival. Esetleh SharpDevelop? VS Pro sajnos kilőve, arra még most nem akarok költeni.
2., Feltett szándékom az MCSD megszerzése. Ebben esetleg van valakinek személyes tapasztalata? Vizsgák milyenek? Elhelyzekedésben előnyök? Jelenleg csak egy felsőfokú programozó végzettségem van, ami nem diploma, ezért is hajtanék erre. Vélemény? -
Vilmoskorte
tag
Otthoni gépemen user jogosultságokkal ''létezek''. Egyrészt biztonsági megfontolásból, másrészt mert a mindennapi munkához teljesen felesleges adminisztrátori jogokkal rendelkezni. Gondoltam én. Telepítettem a VC++ és VC# expressz-t. És állandóan sír, hogy regisztráljam. Pedig megtettem. Sőt, kínomban adminra léptettem magam, így is regisztráltam. Amint visszaminősítettem magam, újra kezdi. Erről le lehet szoktatni?
Off: milyen programot ad ki a kezei közül a MS? Azért ez elég durva hiba, kvázi előírják az admin jogú használatot? Amikor állandóan -helyesen- a biztonságról szajkóznak?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- Apple iPhone 16 Pro 128GB Natural Titanium használt, karcmentes 90% akku 6 hónap garancia
- Infinix Hot 11s / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Deep Purple-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4398, 100% Akksi
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450M R7 5700 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Cooler Master 650W
- 27% - ÚJ - XFX Radeon RX 9070 16GB GDDR6 Swift OC Videokártya! BeszámítOK
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest