Hirdetés
- Android szakmai topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Telekom mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vilmoskorte
tag
1., Milyen fejlesztőkörnyezetet ajánlotok egy ''újrakezdőnek''? Most C# Express van, a maga korlátaival. Esetleh SharpDevelop? VS Pro sajnos kilőve, arra még most nem akarok költeni.
2., Feltett szándékom az MCSD megszerzése. Ebben esetleg van valakinek személyes tapasztalata? Vizsgák milyenek? Elhelyzekedésben előnyök? Jelenleg csak egy felsőfokú programozó végzettségem van, ami nem diploma, ezért is hajtanék erre. Vélemény? -
Vilmoskorte
tag
Otthoni gépemen user jogosultságokkal ''létezek''. Egyrészt biztonsági megfontolásból, másrészt mert a mindennapi munkához teljesen felesleges adminisztrátori jogokkal rendelkezni. Gondoltam én. Telepítettem a VC++ és VC# expressz-t. És állandóan sír, hogy regisztráljam. Pedig megtettem. Sőt, kínomban adminra léptettem magam, így is regisztráltam. Amint visszaminősítettem magam, újra kezdi. Erről le lehet szoktatni?
Off: milyen programot ad ki a kezei közül a MS? Azért ez elég durva hiba, kvázi előírják az admin jogú használatot? Amikor állandóan -helyesen- a biztonságról szajkóznak?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Android szakmai topik
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Gurulunk, WAZE?!
- Fogyjunk le!
- Saját memóriaszabvánnyal küzd a memóriahiány ellen az ASRock
- Akciókamerák
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S22 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- XFX RX 9070 XT 16GB GDDR6 MERCURY OC Gaming Edition with RGB - Gari 2029.01.14. -ig - Eladó!
- EliteBook x360 1040 G8 14" FHD IPS érintő i7-1165G7 16GB 512GB NVMe magyar vbill IR kam gar
- MacBook 12" Retina 2015, 8/256, 1.1 Ghz Intel M, magyar billentyűzet
- SAPPHIRE RX 9070 16GB GDDR6 NITRO+ OC Eladó!
- Asus ROG Strix G16 Notebook! i9-14900HX / RTX 4060 / 16GB DDR5 / 1TB NVMe! BeszámítOK
- Lenovo ThinkPad L13 Gen 3 13,3" - i5 1235U, 16GB RAM, SSD, jó akku, magyar bill. - számla, 6 hó gar
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3972
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! MSI Cyborg 15 A12VF FHD GAMER notebook - i5 12450H 16GB DDR5 512GB SSD RTX 4060 8GB
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest