- Ilyen lesz a Fairphone 6
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- One mobilszolgáltatások
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- VoLTE/VoWiFi
- Íme az új Android Auto!
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Rendkívüli terméktámogatást ígér a Nothing
Új hozzászólás Aktív témák
-
amargo
addikt
válasz
Vilmoskorte #234 üzenetére
Én úgy tudom, hogy van, tekintve, hogy a borland 2006-ot is használom. De hogy csak a név maradt meg és felvásrolták.. erről nem olvastam.
-
Gregorius
őstag
válasz
Vilmoskorte #225 üzenetére
Ha nem hozta, akkor marad az admin. Ez van. Nem hiszem, hogy éveket szeretnél azzal tölteni, hogy egy rakás COM objektum meg registry bejegyzés jogosultságait állítgatod.
A full image-es telepítő amúgy asszem nem nyaggat, hogy regisztráld. -
Gregorius
őstag
válasz
Vilmoskorte #223 üzenetére
A Debugger Users csoporthoz add hozzá magad.
Amúgy meg várjuk már az SP1-et (Q3 2006), mint a messiást. Nekem ma egy órán belül kétszeri ''Visual Basic Compiler has encountered an error...'' után úgy borult meg az egész, hogy minden szép és jó, amíg egy DataAdaptert meg nem kísérelek konfigurálni, amit egyszerűen megtagad a Studio mondván a projekt nem létezik, és utána arra hivatkozik, hogy a referencia (System, System.Windows.Forms, stb...) által mutatott fájlt nem találja.Úgyhogy most szépen lefekszem, holnap reggel meg előveszem a telepítőcédét.
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Cooler Master CK550 RGB mechanikus (barna switch/magyar kiosztás)
- Újszerű Meta Quest 3 (128gb), 1 év garanciával +kiegészítőkkel
- Asus Prime B560M-K + i5 1500 + be quiet! + 32 Gb Patriot Viper 3.200 Mhz Beszámitok!
- Eladó Konfig Ryzen 7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RX6800XT 16GB!
- Epson Expression 12000 XL Nagyformátumú A3 szkenner
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- BESZÁMÍTÁS! MSI B460M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6650XT 8GB Cooler Master MB600L Chieftec 600W
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 5 9600X Processzor!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest