- Yettel topik
- Íme az új Android Auto!
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Mobil flották
- 65 órányi zenét ígér az Audio-Technica új TWS fülese
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Csíkszélességben verné az Exynos 2600 a Snapdragon 8 Elite 2-t
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
amargo
addikt
válasz
Vilmoskorte #234 üzenetére
Én úgy tudom, hogy van, tekintve, hogy a borland 2006-ot is használom. De hogy csak a név maradt meg és felvásrolták.. erről nem olvastam.
-
Gregorius
őstag
válasz
Vilmoskorte #225 üzenetére
Ha nem hozta, akkor marad az admin. Ez van. Nem hiszem, hogy éveket szeretnél azzal tölteni, hogy egy rakás COM objektum meg registry bejegyzés jogosultságait állítgatod.
A full image-es telepítő amúgy asszem nem nyaggat, hogy regisztráld. -
Gregorius
őstag
válasz
Vilmoskorte #223 üzenetére
A Debugger Users csoporthoz add hozzá magad.
Amúgy meg várjuk már az SP1-et (Q3 2006), mint a messiást. Nekem ma egy órán belül kétszeri ''Visual Basic Compiler has encountered an error...'' után úgy borult meg az egész, hogy minden szép és jó, amíg egy DataAdaptert meg nem kísérelek konfigurálni, amit egyszerűen megtagad a Studio mondván a projekt nem létezik, és utána arra hivatkozik, hogy a referencia (System, System.Windows.Forms, stb...) által mutatott fájlt nem találja.Úgyhogy most szépen lefekszem, holnap reggel meg előveszem a telepítőcédét.
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- Használt TP-Link Deco M4 - AC1200 Router (Mesh-ként is használható)
- Újszerű Samsung 34 -es hajlított monitor - 3440x1440px / HDR10 / 100Hz / USB-C PD 90W (S34A650UXU)
- Használt iPad Pro 10. 5 cellular - 64GB + Apple Smart Keyboard + Apple Smart Cover
- Használt 2022-es MacBook Air 13 - M2-es processzor, 8GB RAM, 256GB SSD
- MacBook Pro 14" M1 MAX - 32GB / 1TB (2021) - Cseh billentyűzet - 224 ciklus / 88% - 1 év garancia
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- iKing.Hu - Xiaomi 14 Ultra - Ultra White - Használt, karcmentes
- Szerezd be most az érzékelhető különbséget! Akár 0% THM-re
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest