- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Magisk
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Yettel topik
- iPhone topik
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pazo
tag
szeva,
nem értem pontosan, hogy c-zni vagy c#-ozni kezdtél el, mert szerintem a studió nem a c megtanulásának legmegfelelőbb eszköze. tekintve hogy ansi c-t szerintem nem is tud - bár lehet nagyon nem jól vagyok informálva és igenis tud.
ha én értettem félre, és c# a téma, akkor exe-t létrehozni az 'debug/start debugging' menüpont alatt lehet (F5 - nálam 2005-ben). ha nem akarod, hogy a konzol azonnal be záródjon, akkor én 4 megoldást tudok, válaszd ki a neked megfelelőt:
1. a main utolsó sora legyen: System.Console.ReadLine(); ekkor enter leütéséig élvezheted a konzol társaságát.
2. a main utolsó sora legyen: System.Threading.Thread.Sleep(1000); ekkor a sleep paramétere milliszekundumban értendő, és addig marad fenn a konzol.
3. minden marad ahogy eddig volt, de nem F5-tel, hanem Ctrl+F5-tel futtatod. ezesetben viszont a kivételek a konzolba írva jelennek meg, ha dobódnak. ez bármilyen bill leütásére záródik
+1. megkeresed az exe-t, aztán manuál nyitsz egy konzolt (start/futtatás/cmd) és úgy indítod el az exe nevének beírásával.
ha én értettem jól és c-t akarsz tanulni, akkor én a helyedben a bloodshell dev-c++ vagy a borland c programok valamelyikét használnám. sokkal kisebb memót esznek és kifejezetten erre találták ki őket - vagy másra, de erre nagyon jók. dev-c++ben a konzol fentartására tudom ajánlani:
1. a main-ben a return 0; elé egy system(''pause''); sor beírását. ez is bármilyen bill lenyomása után tér vissza a kódnézetbe.
bye
Új hozzászólás Aktív témák
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- SZÉP Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Laptop -75% 15,6" i9-11950H 64/2TB RTX A4000 8GB UHD OLED
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1185G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Eladó Apple MacBook Pro 13" A1706 (Late 2017, Silver - EMC 3163)
- Amazfit GTR 2 Classic okosóra dobozában töltőkábellel
- Mac mini M1 chip 8 magos CPU-val, 8 magos GPU-val
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X280 - i5-G8 I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 3900X 12 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude E6530 - i5-3GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest