- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Kijelző került a kamerasávra a Xiaomi 17 Pro és 17 Pro Max hátulján
- One mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- A hagyományos (nem okos-) telefonok jelene és jövője
- A napon sütkérezik a OnePlus 15
- Fotókon a Huawei Mate 80 hátoldala
- Bemutatkozott a Redmi 13 4G
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pazo
tag
szeva,
nem értem pontosan, hogy c-zni vagy c#-ozni kezdtél el, mert szerintem a studió nem a c megtanulásának legmegfelelőbb eszköze. tekintve hogy ansi c-t szerintem nem is tud - bár lehet nagyon nem jól vagyok informálva és igenis tud.
ha én értettem félre, és c# a téma, akkor exe-t létrehozni az 'debug/start debugging' menüpont alatt lehet (F5 - nálam 2005-ben). ha nem akarod, hogy a konzol azonnal be záródjon, akkor én 4 megoldást tudok, válaszd ki a neked megfelelőt:
1. a main utolsó sora legyen: System.Console.ReadLine(); ekkor enter leütéséig élvezheted a konzol társaságát.
2. a main utolsó sora legyen: System.Threading.Thread.Sleep(1000); ekkor a sleep paramétere milliszekundumban értendő, és addig marad fenn a konzol.
3. minden marad ahogy eddig volt, de nem F5-tel, hanem Ctrl+F5-tel futtatod. ezesetben viszont a kivételek a konzolba írva jelennek meg, ha dobódnak. ez bármilyen bill leütásére záródik
+1. megkeresed az exe-t, aztán manuál nyitsz egy konzolt (start/futtatás/cmd) és úgy indítod el az exe nevének beírásával.
ha én értettem jól és c-t akarsz tanulni, akkor én a helyedben a bloodshell dev-c++ vagy a borland c programok valamelyikét használnám. sokkal kisebb memót esznek és kifejezetten erre találták ki őket - vagy másra, de erre nagyon jók. dev-c++ben a konzol fentartására tudom ajánlani:
1. a main-ben a return 0; elé egy system(''pause''); sor beírását. ez is bármilyen bill lenyomása után tér vissza a kódnézetbe.
bye
Új hozzászólás Aktív témák
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- ROG Flow Z13 GZ301ZE 2-in-1 13.4" FHD+ IPS érintő i9-12900H RTX 3050Ti 16GB 1TB NVMe gar
- Amd Rx 6750 xt Garanciával 2026.09.18-ig .
- Samsung Galaxy A54 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Raijintek Cratos 1000 W 80 Plus Gold ATX 3.0 tápegység eladó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- iKing.Hu - Motorola G86 5G Dark Blue Használt, karcmentes állapotban 8 GB RAM / 256 GB tárhely
- iPhone 12 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3581
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U904 - i5-4G I 10GB I 256SSD I 14" QHD+ I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest