Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Samsung Galaxy Buds3 Pro - szárat eresztettek a babok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Mobil flották
- Google Pixel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Amazfit T-Rex 3 Pro – világítós dínó
- Szintet lép a Xiaomi Apple másolásban?
PROHARDVER! témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Azért én a VS-t nem használnám "másolgatva", telepítés nélkül. okozhat kellemetlen perceket fejlesztés közben. mindenben ilyen bonyolultan gondolkodsz?
Mennyi programot kell újra feltelepíteni? Office, VS, SQL szerver, stb. alap, miért működne telepítés nélkül? Igen, tovább tart a programokat újra felpakolni, mint az prendszert, de erre találták ki a ghostolást. Feltelepítesz egy alapot és lemented. Ha reinstall van, csak visszarakod. Én viszont magasról teszek rá, mert ha már tiszta Win, akkor legyen minden más is az. Évente kétszer kibírom, de ez magánvélemény. 
Új hozzászólás Aktív témák
Téma tudnivalók
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Ryzen5 3700x 8core / GTX 1660 Super / SSD 500gb / HHD 2tb
- iPhone 13 mini 128GB silverlight független
- 15.gen! Intel Core ULTRA 9 285K (24mag!) +hűtött VRM-es Z890 lap! GAR/SZÁMLA (Te nevedre kiállítva)!
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 256Gb Dual, kártya független, fehér színben
- Apple iphone 16 128Gb, kártya független, fehér színben
Üzleti előfizetők hirdetései
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Üzleti kategóriás laptopok, asztali számítógépek, alkatrészek,garanciával, ZoliLaptop.hu
- Dell Latitude 5430 14" Touchscreen i5-1235U 16GB 1000GB 1 év garancia
- CoolerMaster MM710 53gr pehelykönnyű gamer egér eladó
- MacBook Air 13 M3/16GB/512SSD midnight
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Mennyi programot kell újra feltelepíteni? Office, VS, SQL szerver, stb. alap, miért működne telepítés nélkül? Igen, tovább tart a programokat újra felpakolni, mint az prendszert, de erre találták ki a ghostolást. Feltelepítesz egy alapot és lemented. Ha reinstall van, csak visszarakod. Én viszont magasról teszek rá, mert ha már tiszta Win, akkor legyen minden más is az. Évente kétszer kibírom, de ez magánvélemény.