Hirdetés
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Amazfit Helio Strap – képernyőmentesen
- Apple iPhone 14 - tavalyi termésből főzve
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
Új hozzászólás Aktív témák
-
cigam
titán
válasz
Alexios
üzenetére
Én elhiszem, hogy ez a sava borsa, de én nem egy gasztronómiai csodát akarok, csak egy zsíros kenyeret. Még arra is rá kellett keresnem mijaza MVVM, nemhogy MVVM pattern.
Előttem a hétvégea hátralévő évek, hogy megértsem ezt a kódot. Amúgy egész érdekes amit írsz (már amennyit megértettem belőle, és a kódból, bár az tök zavaró hogy mindennek ScaleX neve van, és hiába írtad nem értem mit csinál a DataContext) Szóval jó sok kérdőjel született, de legalább látom merre kéne elindulni.
Köszi!Ezek az absztrakciók tök felesleges bonyolítások. Miért nem lehet azt írni, hogy pl.
MainWindow.ScaleTransform(x,y);
?!
Ez beállítja a ScaleX és ScaleY transzformációt, az x és y értékének megfelelően.
Új hozzászólás Aktív témák
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- Apple iPad Mini 6 64GB, Szép állapot,
- iPhone 15 PRO MAX 256GB natúr titán gyonyörű! KÁRTYAFÜGGETLEN! Akkumlátor 89%! Fulldoboz!
- -ÚJ,2 ÉV GAR- GAMER PC: RYZEN 5 4500-5600X +RX 6600/6700XT +16-64GB DDR4! SZÁMLA! 70 féle ház!
- MacBook Pro 14 (2021) M1 Pro / 16 GB RAM / 512 GB SSD Új topcase, 100% akku
- Yamaha R-N402D sztereó erősítő
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 9000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- REFURBISHED - DELL Precision Dual USB-C Thunderbolt Dock - TB18DC
- Gitárerősítő Boss Katana 50
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPad Pro 13 2024 M4 16GB/2TB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP ProBook 450 G5 - i3-7GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Előttem