Új hozzászólás Aktív témák
-
amargo
addikt
válasz
Sk8erPeter #2111 üzenetére
Én nem látom előfeltételnek a jó programozást és az egyetem időbeni befejezését.
Egy évfolyam társam tavaly abszolvált és - hála az égnek, nem és nem rosszmájúságból írom - úgy kivágták a szakdolgozat védésről, mint a sicc.. gyakorlatilag valahogy végig evickélte a féléveket.
Én 1 év csúszásban vagyok.. bizony az analízis komolyabb volt, mint elsőre gondoltam volna. Foghatnám a munkára is, meg egyéb körülményekre is a dolgot, de tudom, hogy vannak nálam sokkal ügyesebbek is, ettől még mindent meg kell tenni a fejlődésért és nem szeretek átcsusszanni tantárgyakon -
martonx
veterán
válasz
Sk8erPeter #2111 üzenetére
Természetesen az egyetem időben elvégzése nem az egyetlen mérvadója annak, hogy kiből lesz jó programozó. Azonban lássuk be, az én közvetlen évfolyamtársaim közül egyet sem tudnék mondani, aki azért bukott meg, mert fasza programozó lenne (hozzáteszem volt aki ezt hitte magáról, na ő volt az egyik legsötétebb), hanem mert agyhalottak voltak.
A munkahelyemen viszont tudok mondani olyan programozót, aki nálam nagyságrendekkel jobb, mégis csúszkál az egyetemen, mert főállásban napi 10-12 órát dolgozik, és mellette minimális ideje van tanulni (plusz éppen semmit nem is ad a tudásához az egyetem, csak meglesz a papírja arról, amihez egyébként is nagyon ért).
Szóval ilyenek is vannak, de ez nagyon ritka.
Új hozzászólás Aktív témák
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kuponkunyeráló
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Apple iPhone 17 - alap
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Effektíve TKL méretűek a Corsair legújabb, numerikus paddal ellátott klaviatúrái
- További aktív témák...
- Playstation 5 lemezes - Gran Turismo 7, Tony Hawk's Pro Skater 1-2 eladó!
- ROG Ally (2023) RC71L + JSAUX HB1201S
- Vadonatúj, bontatlan iPhone AIR 256GB fekete és kék KÁRTYAFÜGGETLEN! 1 év Apple garancia!
- 3D nyomtatás kiváló minőségben / számlával / akár 9 színnel / széles anyagválaszték,
- HP,15.6",250 G6,8.gen.core i5 (8X4,0Ghz)8-32GB RAM,256GB-1TB SSD,nagyon jó akku,Win.11,szép
- Külföldi csomagszállítás Packeta csomagpontokon keresztül!
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- Honor 200 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell PA12 43NY4 65W utángyártott töltő
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen,MS3489
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest