Hirdetés
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Megtalálták az akkumulátortechnológiai Szent Grált? - CES
- 13 év után is kap még frissítést az iPhone 5s! Itt az iOS 12.5.8
- Az Amazfit bemutatta a Bip 6-ot
- Milyen okostelefont vegyek?
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
Új hozzászólás Aktív témák
-
Keem1
veterán
Srácok, mi a legjobb módja egy nem fix tartalmú JSON feldolgozásának?
A legjobb alatt értem, hogy tökéletes része legyen egy már meglévő robosztus programnak, ne f*ssa magát össze ha új entry kerül a JSON-ba vagy kerül onnan ki.A legjobb módja nyilván a szerializáció lenne, használtam már ilyet, de ott 1:1 megfeleltetés volt a JSON tartalma és a célobjektum között. Ez most nem ilyen, ez egy webes response, és a kutya füle se tudja, mikor mi kerül épp oda bele. A helyzetet bonyolítja, hogy multidimenziós a response. Nekem nem kell minden bele, de egy full háttérben futó eszközön menne (kijelzés nincs, log persze van), így nem túl szerencsés, ha egy-egy query alkalmával összehugyozza magát a program.
A Newtonsoft.Json library-t használom, valamennyire ismerem, de ott nem találtam erre biztonságos megoldást erre. A legegyszerűbb egy multidimenziós, bejárható objektum lenne, fogalmam sincs, létezik-e ilyen C#-ban. A dynamic nevű "adattípus"-t
ismeremhallottam róla, de ahogy tudom, eretnekség használni.Ha nem létezik ilyen, amit én keresek, megoldom máshogy (pl. felbontom a kapott JSON-t rész-objektumokra és szerializálom belőle azt, amire nekem szükségem van), csak ez egyrészt kicsit macerásabb, másrészt nehezebben vihető tovább, ha később kiderül, más adat is kell a response-ból.
Egyébként ha nem multidimenziós lenne, akkor valószínűleg egy dictionary-t használnék.

Új hozzászólás Aktív témák
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- Milyen légkondit a lakásba?
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Amazon Prime Video
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Formula-1
- További aktív témák...
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
- Samsung Galaxy S24 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 12700E / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1 TB SSD
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest