Hirdetés
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Yettel topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
Új hozzászólás Aktív témák
-
Keem1
veterán
Srácok, mi a legjobb módja egy nem fix tartalmú JSON feldolgozásának?
A legjobb alatt értem, hogy tökéletes része legyen egy már meglévő robosztus programnak, ne f*ssa magát össze ha új entry kerül a JSON-ba vagy kerül onnan ki.A legjobb módja nyilván a szerializáció lenne, használtam már ilyet, de ott 1:1 megfeleltetés volt a JSON tartalma és a célobjektum között. Ez most nem ilyen, ez egy webes response, és a kutya füle se tudja, mikor mi kerül épp oda bele. A helyzetet bonyolítja, hogy multidimenziós a response. Nekem nem kell minden bele, de egy full háttérben futó eszközön menne (kijelzés nincs, log persze van), így nem túl szerencsés, ha egy-egy query alkalmával összehugyozza magát a program.
A Newtonsoft.Json library-t használom, valamennyire ismerem, de ott nem találtam erre biztonságos megoldást erre. A legegyszerűbb egy multidimenziós, bejárható objektum lenne, fogalmam sincs, létezik-e ilyen C#-ban. A dynamic nevű "adattípus"-t
ismeremhallottam róla, de ahogy tudom, eretnekség használni.Ha nem létezik ilyen, amit én keresek, megoldom máshogy (pl. felbontom a kapott JSON-t rész-objektumokra és szerializálom belőle azt, amire nekem szükségem van), csak ez egyrészt kicsit macerásabb, másrészt nehezebben vihető tovább, ha később kiderül, más adat is kell a response-ból.
Egyébként ha nem multidimenziós lenne, akkor valószínűleg egy dictionary-t használnék.

Új hozzászólás Aktív témák
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Suzuki topik
- Milyen monitort vegyek?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- E-roller topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Hővezető paszták
- Robotporszívók
- További aktív témák...
- Eladó iPhone 15 Pro 128GB Blue Titanium, 87% akkumulátor, Tactical Aramid tokkal, fóliával
- Ryzen5 win11 PC(RX6400/16gb/SSD/win11/Ryzen5-1600)
- MacBook Air 13" - M4 - 16 GB - 256 GB - 3 ÉV GARANCIA
- Samsung Galaxy S10 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S10 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A36 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Bontatlan
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- Targus DOCK423A - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 x HDMI (120Hz)
- Ultimate előfizetés akár 4166 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest