Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- Nem lesz olcsó a Realme GT 8 Pro Európában
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Fele annyit ér az iPhone Air, mint amennyibe pár hete került
- Android szakmai topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
Új hozzászólás Aktív témák
-
joysefke
veterán
Mi az a fő indoka annak, hogy a(z elvileg még maintained) .Net xxx használata eretnekségnek minősül, és ami nincs Core alatt, az felejtős? Tehát mi az az ok, ami miatt a Core mindenképp használandó, más meg kerülendő?
Én inkább úgy fogalmaznék, hogy ha valami 3rd party packaget használsz, akkor ha az nincsen .Net Standard-re (lehetőleg max 2.0-ig) akkor az felejtős. Ha van, akkor az jó, mert egy esetleges net framework => net core át-targetelésnek nem fog útjában állni.Én semmilyen körülmények között nem használnék olyan 3rd party libet ahol nem látom azt, hogy az arra épülő kódomat át tudom változtatás nélkül emelni akkor is ha futtatókörnyezetet váltok alatta. (lépek frameworkről 4.X-ről Core-ra)
Ezzel párhuzamosan ha kódot írok próbálom úgy szervezni, hogy közvetlenül framework 4.x-et targetelő projekt(ekbe) minél kevesebb kerüljön és inkább átcsoportosítom olyan projektekbe amelyek netstandard2.0-át targetelnek.
Új hozzászólás Aktív témák
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- Dobozos Z790 AOURUS ELITE AX PCIe gen5, újszerű gyári antennával garival
- ÚJSZERŰ MSI PRO Z790 A MAX WIFI 7 PCIe gen5
- Bomba ár! HP ProBook 440 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Vostro 5490 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 7420 - i7-1185G7 I 16GB I 256SSD I HDMI I 14" 4K I Cam I W11 I Garancia!
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 256GB Red -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3627
- AKCIÓ! DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2680v4 (28c/56t, 2.4/3.3GHz), 128GB RAM, 1G, áfás
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest