- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Google Pixel topik
- Honor 400 Pro - gép a képben
- One mobilszolgáltatások
- Magisk
- iPhone topik
- Poco M3 - felújított állomás
- Honor Magic V2 - origami
- Xiaomi 12T Pro - kétszínű, mint a kétszázas
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
joysefke
veterán
Köszi!
1,
Nem a zárójelek javították meg, hanem az hogy a GZipStream using blokkon kívülre került a ToArray hívásVak vagyok
Próbálgattam a dolgot, és elegendő volt a ToArray() hívást a StreamWriter- using blokkján kívülre rakni, már az is megjavította (úgy hogy a GZipStream using blokkján még belül volt ) (!!!)
Tehát abban igazad van, hogy ki kellett lépni valamelyik using blokkból.2,
A flush pedig nem szükséges (mivel a végén van nem okoz problémát, csak kétszer hívódik), mert a Dispose során a Framework meghívja mindenképpen.OK, ezt értem, de azt nem értem, hogy az én megoldásom miért nem jó, tehát, ha még a legbelső (StreamWriter) using blokkon belül akarom a ToArray()-t megívni backing streamen (MemoryStream), akkor miért nem működik az, hogy szépen visszafele meghívom a Flush()-öket:
sw.Flush(); ds.Flush(); ms.Flush();
aztán meghívom a MemoryStreamen a ToArray()-t.Itt azt várnám, hogy a Flush() hívások után a a MemoryStream mindent tartalmaz amit beleírtam (kiürültek a bufferek), tehát bátran hívhatok ToArray()-t...
Itt ugye asszinkronitás sincsen, tehát abban a pillanatban amikor meghívom a Flush()-t, akkor már minden írás amit előtte kiadtam már megtörtént (bufferbe)És ez működik is úgy, hogy nincsen tömörítés (DeflateStream vagy GZipStream) hanem csak Streamwriter( MemoryStream()) van. Onnantól kezdve, hogy közé ékelek egy GZipStreamet vagy DeflateStream-et, borul az egész...
Új hozzászólás Aktív témák
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Milyen házat vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Ingatlanos topic!
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Asus M5A99FX PRO R2.0 990FX chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP ProBook 430 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRCSÖKKENTÉS Panasonic Viera 37" TH-37PV8P plazma TV eladó (2 HDMI)
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i3 9100F 8GB DDR4 240GB SSD GTX 1050Ti 4GB DeepCool Tesseract Chieftec500W
- AKCIÓ! ASUS B650M R5 7600X 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Be Quiet! Pure Base 500FX ASUS 1000W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged