- Honor Magic V2 - origami
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- OnePlus Nord 5 - lehűti a kedélyeket
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Idei legolcsóbb mobilját dobta piacra a Samsung
- Ezek az új Google Pixel cuccok hivatalos magyar árai
Új hozzászólás Aktív témák
-
nyunyu
félisten
Adott egy alkalmazas, ami az adatait eleg oldschool modon, Paradox tablakban tarolja, ehhez kene irnom valami kis utilityt, ami neha ranez, aztan kuld egy figyelmeztetest, ha valami parameter eler egy megadott erteket.
Olvasgatom a Visual C# lepesrol lepesre konyv adatbazisok fejezetet, de mar az elejen elakadtam, hogyan kell megnyitni a *.db fajlokat.
Data Source Wizardban odaig eljutottam, hogy new connection, Microsoft ODBC Data Source, ott use connection/build, Microsoft Paradox Driver, next, next, aztan a vegen beszol egy "selecting objects of type "procedure" not supported" hibat.
Generalt ConnectionString igy nez ki:
Driver={Microsoft Paradox Driver (*.db )};collatingsequence=ASCII;defaultdir=D:\DATABASE;driverid=538;fil=Paradox 5.X;filedsn=C:\Program Files\Common Files\ODBC\Data Sources\Paradox.dsn;maxbuffersize=2048;maxscanrows=8;pagetimeout=5;paradoxnetpath=C:\WINDOWS\system32;paradoxnetstyle=4.x;paradoxusername=admin;safetransactions=0;threads=3;uid=admin;usercommitsync=YesMi lehet a hiba?
Új hozzászólás Aktív témák
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen, 95% Akkumulátor,MS2148
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- EREDETI NINTENDO Pokemon Go Plus autocatcher dobozban eladó
- Dell 14 Latitude 9410 FHD IPS 2in1 Touch i7-10610U 4.9Ghz 16GB 512GB SSD Intel UHD W11 Pro Garancia
- Bezámítás! HP Victus 16-D0655NG Gamer notebook - i5 10400H 16GB DDR4 512GB+1TB SSD RTX 3060 6GB W11
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest