- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
nyunyu
félisten
Adott egy alkalmazas, ami az adatait eleg oldschool modon, Paradox tablakban tarolja, ehhez kene irnom valami kis utilityt, ami neha ranez, aztan kuld egy figyelmeztetest, ha valami parameter eler egy megadott erteket.
Olvasgatom a Visual C# lepesrol lepesre konyv adatbazisok fejezetet, de mar az elejen elakadtam, hogyan kell megnyitni a *.db fajlokat.
Data Source Wizardban odaig eljutottam, hogy new connection, Microsoft ODBC Data Source, ott use connection/build, Microsoft Paradox Driver, next, next, aztan a vegen beszol egy "selecting objects of type "procedure" not supported" hibat.
Generalt ConnectionString igy nez ki:
Driver={Microsoft Paradox Driver (*.db )};collatingsequence=ASCII;defaultdir=D:\DATABASE;driverid=538;fil=Paradox 5.X;filedsn=C:\Program Files\Common Files\ODBC\Data Sources\Paradox.dsn;maxbuffersize=2048;maxscanrows=8;pagetimeout=5;paradoxnetpath=C:\WINDOWS\system32;paradoxnetstyle=4.x;paradoxusername=admin;safetransactions=0;threads=3;uid=admin;usercommitsync=YesMi lehet a hiba?
Új hozzászólás Aktív témák
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- Tőzsde és gazdaság
- EA Sports WRC '23
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mesterséges intelligencia topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- OLED TV topic
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Diablo II: Classic és Resurrected
- OLED monitor topic
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 M1 Max 32GB RAM 1TB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- TP Link HS100 Távolról vezérelhető Wi-Fi-s dugalj (Smart Plug)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4434
- Apple iPhone 17 Pro Max 256GB Cosmic Orange használt, karcmentes 100% akku Apple garancia 2026
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest