- Poco F7 – bajnokesélyes
- A napon sütkérezik a OnePlus 15
- Megérkezett végre a várva-várt órafrissítés
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Fotók, videók mobillal
- Apple Watch
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
nyunyu
félisten
Adott egy alkalmazas, ami az adatait eleg oldschool modon, Paradox tablakban tarolja, ehhez kene irnom valami kis utilityt, ami neha ranez, aztan kuld egy figyelmeztetest, ha valami parameter eler egy megadott erteket.
Olvasgatom a Visual C# lepesrol lepesre konyv adatbazisok fejezetet, de mar az elejen elakadtam, hogyan kell megnyitni a *.db fajlokat.
Data Source Wizardban odaig eljutottam, hogy new connection, Microsoft ODBC Data Source, ott use connection/build, Microsoft Paradox Driver, next, next, aztan a vegen beszol egy "selecting objects of type "procedure" not supported" hibat.
Generalt ConnectionString igy nez ki:
Driver={Microsoft Paradox Driver (*.db )};collatingsequence=ASCII;defaultdir=D:\DATABASE;driverid=538;fil=Paradox 5.X;filedsn=C:\Program Files\Common Files\ODBC\Data Sources\Paradox.dsn;maxbuffersize=2048;maxscanrows=8;pagetimeout=5;paradoxnetpath=C:\WINDOWS\system32;paradoxnetstyle=4.x;paradoxusername=admin;safetransactions=0;threads=3;uid=admin;usercommitsync=YesMi lehet a hiba?
Új hozzászólás Aktív témák
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- Lenovo ThinkPad T14 G1, i5-10310U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, 27% ÁFÁS SZÁMLA, 1ÉV GARANCIA!
- Lenovo ThinkPad E15 G2, i5-1135G7 CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, 27% ÁFÁS SZÁMLA, 1ÉV GARANCIA!
- Corsair VENGEANCE SODIMM 2x16GB DDR4 3200MHz CL22 - Új, bontatlan - Eladó!
- iPhone 16 Pro Max 256GB Fekete Titán 96%-os Akksi
- Béreljen minikotró gépet már 24 órától, akár hosszabb időre is
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
- Samsung Galaxy S22 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! HP Elitebook 840 G11 üzleti notebook- Intel Core Ultra 5 135U 16GB DDR5 RAM 256GB SSD W11
- Csere-Beszámítás! 27%ÁFÁ-s! Bambulab A1 Combo 3D FDM Nyomtató , ajándékokkal.
- Apple iPhone 16 128GB,Újszerű,Kábel,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest