Új hozzászólás Aktív témák
-
martonx
veterán
Legvégül leírtad a megoldást. Ez nem gányolás, SQL-ben a dátum formátum mindig is egy nehézkesen megfogható dolog volt a magyar dátumokkal.
Viszont ahogy amargo írta, az egész programod gány, mert ez egy tipikusan sql oldalon megvalósítandó feladat. Minden amit írtál megoldható sql-ben. Ettől függetlenül szived joga, bármivel elütni az időt, mi csak próbálunk az optimális megoldás felé terelni. És hidd el megtanulni SQL-ezni jóval hasznosabb dolog, mint megtanulni megírni egy hello world szintű programot C#-ban.
-
amargo
addikt
Replikáció? Iinterface-ek létrehozása webservice közöttük, stb.
Kis millió lehetőség adott, de ahhoz bővebben kellene ismerni a problémát. Csak azért furcsa, mert én évek óta nem használtam c#-ban sql-t és itt sem látom be miért kellene?Én úgy gondoltam, hogy valami wcf, EF, stb használnál hozzá.
Új hozzászólás Aktív témák
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- Proxmox VE
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Óvodások homokozója
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Okos Otthon / Smart Home
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- sziku69: Szólánc.
- Xbox Series X|S
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- iPhone topik
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3167, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! LG UltraGear 27GR93U-B 27 4K 144Hz IPS monitor garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3421
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest