- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- iPhone topik
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- A Huawei február 26-án globálisan is bemutatja a Mate 80 Prót
Új hozzászólás Aktív témák
-
manrick
tag
Nálam ez jól rakja ki. Vagy már rosszúl tárolod le, de akkor csak megnézed egy szerkesztővel, hogy milyen kódolásba raktad.
Igen megnéztem és rendben van.
Kipróbáltam hogy létrehoztam új html fájl, és beleillesztettem a program által létrehozottból kimásolt kódot és úgy tökéletesen működött.
Próbáltam hogy beállítottam a karakterkészletet is (iso-8859-1), de így sem jó.
Nagyon érdekes, hogy ha szerkeztővel csinálok egy html fájlt akkor minden ok, de ha a programmal csináltatom meg, ami végülis ugyanazt csinálja amit én, csak egy részét változóból szedi ki.
Ami még érdekes, hogy a program által létrehozott kód teljesen megegyezik az általam létrehozottal. Mégsem jó a böngészőben, csak ami szerkeztőben készült.
Új hozzászólás Aktív témák
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- Eladó GARANCIÁLIS Palit Nvidia Geforce RTX 5070ti 16gb (FUTÁR AZ ÁRBAN)!
- Iphone 17 PRO
- i5 12500/ 32GB DDR4/ RX6700XT 12GB/ 500GB m.2 SSD alapú konfig/ garancia/ ingyen foxpost
- Új 2K Gamer PC Intel i7 14700Kf/RX 9060 XT 16Gb/2x16Gb DDR4 3200Mhz/1Tb NVME SSD/2-3Év gari
- Új 4K Gamer PC Intel i7 14700Kf/RX 9070 XT 16Gb/2x16Gb DDR4 3200Mhz/1Tb NVME SSD/2-3Év gari
- Frissen pasztázva! Playstation 4 Pro 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Plus 128GB sárga használt, karcmentes 97% akku 6 hónap garancia
- Használt Turtle Beach Stealth 700 Gen2 Max fejhallgató / 12 hó működési garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4447, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest