- iPhone topik
- Újradefiniálja a Xiaomi 17, milyen egy kompakt csúcstelefon
- Hamarosan robottelefon figyelheti minden mozdulatod
- Mobil flották
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Poco X7 Pro Vs Poco X7
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- 175 fotó, amit a Vivo X300 és X300 Pro kameráival készítettem
- Azonnali mobilos kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
amargo
addikt
Hátha valaki már foglalkozott más megjelenítővel is. Ezt is felteszem
Addig egy másik is, mert már ... semmilyen megoldás nem jött be - na jó a gányolás mindig bejön..
CMS segítségével - mojoPortal - "készítek" barátnőmnek egy honlapot, amin majd prezentálni tudja a szakdolgozatát. A probléma ott keletkezik, hogy googlemaps-ra lenne felrajzolva nyomvonal és azokon belül információs buborékok.Ehhez készítettem egy kontrolt/template - átcsomagolt subgurim objektum -, amit beleraktam az oldalba. Szépen fel is lehet venni, mint eszközt, ellenben első nekifutásra egy nagy szürke paca jelenik meg - nem a kulccsal van a gond -, amint hozzáadok egy eredeti a projekthez fordított googlemaps template-et, egyből megjelenik az én objektumom is az oldalon. Azaz minden oldalon kell, hogy legyen saját googlemaps és egy eredeti - mégha az eredeti nem is látszik -, ez nem túl szép.
Már bele is fordítottam a csomagba, hátha valamit elnéztem alapon.
Maga az objektum csodásan elfut bárhol máshol. Itt valamiért szenved.A következő lépés az lesz, hogy áttúrom az adatbázisát, mert vélhetően a másik megjelenítő beregisztrálja magát.
Nem irigylem a nappalisokat az tényleg más világ lehet..
Új hozzászólás Aktív témák
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3310
- MÉG OLCSÓBB 10.21. !!! Új elekrtomos rollerek 2/3 áron és e-bike dobozban, 1 év garanciával:
- AKCIÓ! HP Elitebook 840 G11 üzleti notebook- Intel Core Ultra 5 135U 16GB DDR5 RAM 256GB SSD W11
- Apple Watch Series 9 45mm GPS Starlight 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Bomba ár! Dell Latitude E5440 - i5-4GEN I 4GB I 320GB I 14" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest