Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen okostelefont vegyek?
- TKSTAR TK905
- AGM G3 Pro - ordít róla, hogy szofterfejlesztők kellenének
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Apple Watch
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lortech
addikt
válasz
Neil Watts
üzenetére
Előszöris szerintem nem kéne var-t használnod ezen a szinten és konkrétan erre a feladatra.
Console.WriteLine(a);
-a változó értéke üres string, nincs mit kiírnia (egy sorvégén kívül - WriteLine).Console.ReadKey();
-[link]
Lásd a metódus dokumentációját. Ez nem azt csinálja, amit szerintem te szeretnél elérni, de amúgysem jól használod.
Ennek hatására annyit csinál a program, hogy vár 1 db leütésre. Nem kerül be "a" változóba a beírt szöveg/szám, meg semmi hasonló.
Írj a = Console.ReadLine(); -t helyette. És beolvasás után kéne kiiratni a tartalmát, hacsak nem a beolvasás előtti tartalmát akarod kiírni a változónak.Console.WriteLine(a + b);
- ez konkatenálni fogja a stringet ebben az esetben, mivel string típusok esetén a + operátor ezt jelenti, tehát ha a = "1", b = "2", akkor a + b == "12", nem pedig 3.
A stringet át kell alakítani a fent már említett módon pl. egy int vagy valamelyik szám típussá, és úgy összeadni őket.Olvass sokat az alapokról mielőtt kódot írsz szerintem, vagy nézegess meg egyszerű, működő példákat, ennek én így sok értelmét nem látom.
Új hozzászólás Aktív témák
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- Ps5 Lemezes Verzió Extrán Megkímélt 2 Kontival Eladó!!!
- Új i5 12400F/G.byte B760M.DS3H/32GB DDR4,3200MHz.ARGB/1TB M.2/750GOLD/RTX5070 OC 12GB DLSS4/WIN11PRO
- Apple Magic -Keyboard, Trackpad és Mouse
- Xiaomi 15 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- használt Xiaomi 11T Pro 5G 128GB 8GB Celestial Blue
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460 - i5-6GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3832, 100% Akkumulátor
- Eladó Xiaomi Redmi A5 3/64GB / 12 hónap jótállással!
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3590, 100% Akkumulátor
- Dell Latitude E7470. Olcsó üzleti kategóriás laptop! Új akkumulátor!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest