- Netfone
- Samsung Galaxy Note10 és Note10+ duplateszt
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Android szakmai topik
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lortech
addikt
válasz
Neil Watts
üzenetére
Előszöris szerintem nem kéne var-t használnod ezen a szinten és konkrétan erre a feladatra.
Console.WriteLine(a);
-a változó értéke üres string, nincs mit kiírnia (egy sorvégén kívül - WriteLine).Console.ReadKey();
-[link]
Lásd a metódus dokumentációját. Ez nem azt csinálja, amit szerintem te szeretnél elérni, de amúgysem jól használod.
Ennek hatására annyit csinál a program, hogy vár 1 db leütésre. Nem kerül be "a" változóba a beírt szöveg/szám, meg semmi hasonló.
Írj a = Console.ReadLine(); -t helyette. És beolvasás után kéne kiiratni a tartalmát, hacsak nem a beolvasás előtti tartalmát akarod kiírni a változónak.Console.WriteLine(a + b);
- ez konkatenálni fogja a stringet ebben az esetben, mivel string típusok esetén a + operátor ezt jelenti, tehát ha a = "1", b = "2", akkor a + b == "12", nem pedig 3.
A stringet át kell alakítani a fent már említett módon pl. egy int vagy valamelyik szám típussá, és úgy összeadni őket.Olvass sokat az alapokról mielőtt kódot írsz szerintem, vagy nézegess meg egyszerű, működő példákat, ennek én így sok értelmét nem látom.
Új hozzászólás Aktív témák
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- Ritka akár karácsonyra ps4 / ps5 collectors edition és egyéb játékok
- Kedvező Ár! MacBook Pro M1 Pro 14.2 Istyle gari 2026.07.27-ig
- Intel Core i9-9900K, Gigabyte Z390 AORUS Master, Noctua NH-D15
- Ryzen 7 kezdő 1080p játszós konfig
- iPhone 15 Pro Max kék titán 256 GB kártyafüggetlen 1 év garanciával ELADÓ
- Bowers & Wilkins Px7 S2 fejhallgatók (több darab akár, rendelésre)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3622, 94% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2080 Super 8GB Zalman T4 PLUS FSP 700W
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019 i7 16GB 500GB 5300M 4GB macbook garanciával hibátlan működés
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3680, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest