- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Google Pixel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- Kézbe fogható paradoxon lett az iPhone Air
- Akciófigyelő: Robotporszívó jár a Xiaomi TV mellé
- Yettel topik
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
Alexios
veterán
válasz
Tomi_78 #10027 üzenetére
Tehát ha mindennek van egy közös szülőobjektuma
Amúgy c#-ban mindennek van egy közös szülőtípusa, úgy hívják objectAkkor hozzak létre egy Listát is, amelybe belekerülnek az osztályobjektumok, és ennek a Listának a nevét adjam meg a foreach-ben az egyik JatekElemei helyett?
Igen. Foreachel, de igazából, while, for, tökmindegy mivel gyűjteményeken iterálsz végig, nem típuson.
lassanként elvész az egyszerűség, mert ezesetben ugyanúgy gondoskodni kell a Lista kezeléséről, amikor elemeket adok hozzá vagy törlök belőle.
De valakinek csak gondoskodni kell róla nem? Vagy nem teljesen értem az elképzelésed, honnan tudja az alkalmazás hogy min akarsz végigmenni, mi legyen benne vagy nem? Az hogy van egy szülőtípus az nem azt jelenti hogy ő tisztában van minden leszármazott példányáról, ez csak a típus meghatározásban segít neked.
#10026 quailstorm : igen, én is írtam hogy reflectionnel meg lehet csinálni, csak 90%-ban ha felmerül hogy reflectionnel menne, az egy rossz gondolat
Kezdőknél pedig 100%-ban rossz gondolat, kizárt hogy egy kezdőnek bármilyen szempontból _tényleg_ szüksége legyen rá.
Új hozzászólás Aktív témák
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U728 - i3-8GEN I 16GB I 192SSD I 12,5" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- JBL Xtreme 4 új, bontatlan akciós áron eladó!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LENOVO Legion Pro 5 16IRX8 - 16" WQXGA 240Hz - i5-13500HX - 16GB - 1TB - RTX 4060 - 9 Hó garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest