Új hozzászólás Aktív témák
-
maxi19
újonc
válasz
sztanozs #2448 üzenetére
Az nagy pofátlanság lenne tőlem ha segítséged kérném oly módon hogy megmutatom nked a kódot amit készítettem és ahhoz tennék fel kérdéseket,mert eléggé elakadtam most..és az idő meg nagyon szorít..a tanárom meg semmilyen mailre nem válaszol...
Ugyhogy most elég szarba vagyok...persze mondhatsz nemet....de ha naon naon segítesz nem lennék hálátlan..Nos? -
maxi19
újonc
Na random szám generálással kiosztottam véleltlenszerűen a helyeket ahol vannak illetve ahol nincsenek aknák.A kérdésem hogy azt hogyan lehet elérni,hogy ezek ne látszódjanak csak egy kattintásra illetve annak mi a módja,hogy ha nincs akna akkor körbejárjam a körötte levő mezőket és ősszeadjam az ott rejztőző aknákat majd kiírjam magába a mezőbe,tehát konkrétan a bejárás érdekelne?
-
maxi19
újonc
Első körben kipakolnék labeleket egy form felületre for ciklus segítségével.Majd randomgenerátorral kis akna képeket generálnék a labelek textjébe,utána pedig elrejteném valahogy őket.Első problémám máris az,hogy hogyan tudnék csak bizonyos label,textekbe aknákat generálni,mármint a randomgenerátor működését ismerem csak nem tudom hogy erre hogyan tudom azt ráfogni,illetve ha ez meg van,akkor az is kérdéses,hogy hogyan lehet azt elérni hogy az aknák kattintással megjelenjenek?
-
maxi19
újonc
Sziasztok.
Sulis beadandóm egy aknakereső játék megírása visual studio 2010 expresszel,sajnos nem nagyon vagyok otthon a témában,ezért kérnék segítséget.Magát a játék felületet még el tudom készíteni,de tovább nem tudom hogyan kéne menni?Ehhez kérnék segítséget
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Autós topik
- Sorozatok
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Béta iOS-t használók topikja
- Milyen program, ami...?
- További aktív témák...
- Easun iSolar SMW 11kW Twin Hibrid inverter // Dupla MPPT // BMS // WiFi
- GAMER PC : RYZEN 7 5700G/// 32 GB DDR4 /// RX 6700 XT 12 GB /// 512 GB NVME
- GAMER MSI LAPTOP : 15,6" 144 HZ /// i5 12450H /// 16GB DDR4/// RTX 4050 6GB/// 1TB NVME
- Manfrotto 055 magnézium fotó-videófej Q5 gyorskioldóval
- Sony ECM-W2BT
- Bomba ár! Dell Latitude 5495 - Ryzen 5 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Radeon I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 2nd - i7-7G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W11 I CAM I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÚJ Lenovo Legion Pro 5 16IRX9 - 16" WQXGA 165Hz - i5 14500HX - 32GB - 1TB - RTX 4060 - 3 év garancia
- AKCIÓ! ASUS B650M R5 7600X 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Be Quiet! Pure Base 500FX ASUS 1000W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest