- Red Magic 11 Air – vékony házból süvít a szél
- Csíptetős fülesek csatája – Sony LinkBuds Clip vs. Huawei FreeClip 2
- Mérföldkő a szilárdtest-akkuknál: fontos lépést tett a QuantumScape
- Újabb óriásakku a Honortól: a X80 lehet a következő 10 000 mAh-s modell
- iPhone 18 Pro Max: kis kapacitásbővítés hoz nagy előrelépést üzemidőben
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Netfone
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
scampi
csendes tag
válasz
cs_gaborka
üzenetére
Nem egy windows reinstallara gondoltam, mert az ellen nem kívánok védekezni, ha neki megéri, hogy minden x edik használat után újrarakja vagy backup ból visszaállítja a win t, akkor legyen. Ennél az alkalmazásnál nincsen install/uninstall. Itt csupán egy dll importálásáról van szó egy másik alkalmazásba. Ha regisztrálja törlődnek a rejtett fájlok. Arra lettem volna kíváncsi van e más bevett módszer nem csak a ''szemetelés''. A kulcs, a transzformáció pedig szerintem semmiképpen nem törhető egyszerüen (bár ez nézőpont kérdése).
[Szerkesztve] -
scampi
csendes tag
Sziasztok! A következő kérdésem lenne. Visual basicben kellet írnom egy dll t amit egy másik program használ tulajdonképpen archiválásra. Ebből a progiból kellene nekem shareware verziót csinálnom ( x nap kipróbálási idő és/vagy y archiválás). Ha lejár az idő vagy elérte az előre meghatározott archiválások számát regisztrálnia kell. A regisztrációs részét már megoldottam egy fix kulcsot és egy egyirányú transzformációt használok. Erről persze, hogy ez eggyirányú fgv- e ill . fix kulcsos megoldás mennyire biztonságos (pl statisztikai alapú támadások ellen) lehetne vitatkozni. Szerintem ezzel nem lesz gond. Azonban hogyan tudnám elkerülni, hogy a registrybe írt, lejáratot meghatározó értékeket (titkosítottak) ne törölje. Jelenleg ártalmatlannak tűnő rejtett fájlokat teszek a windows könyvtáron belűlre. Ha nincs registry bejegyzés, de van/vannak fájlok lezár a program. Azonban ha megtalálja ezeket a fájlokat és azokat is törli a próba előröl kezdődik. Ez ellen nem lehet máshogy védekezni?

Új hozzászólás Aktív témák
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Linux kezdőknek
- AMD off topik: VGA, CPU, APU és minden, ami AMD
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- OLED monitor topic
- BestBuy topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- További aktív témák...
- Macbook Air M2 15" 8GB 256GB 100%
- Lenovo Thinkpad X1 Yoga 6th Gen. i7 11th, 32GB RAM 27% ÁFÁS (0328)
- DELL Precision 3420 (SFF),i5-6600,8GB DDR4,128GB SSD,Nvidia Quadro K420 2GB VGA,WIN11
- LG 77C4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- Processzorok Olcsón Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs