Hirdetés
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Mobil flották
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
Új hozzászólás Aktív témák
-
shev7
veterán
nem ertem minek ehhez a teljes kod.
Azt mondtad:
"A lényeg, hogy a benne található műveletek megmaradjanak a cellában, viszont amit mutat az az eredmény legyen.
Gondoltam, hogy összefűzöm az értéket szimplán egy "=" jellel de nem akar sikerülni. "Erre mondtam en, hogy marpedig ez a megoldas, fuzd ossze egy "=" es mukodni fog. A problemad megoldasanak semmi koze a teljes kododhoz.
-
martonx
veterán
Figyi, pusztán jótanács.
1. Mindig azzal kezd a segítség kérést, hogy leírod röviden, tömören, érthetően, hogy mit akarsz csinálni. A kiinduló hozzászólásod alapján úgy tűnt, hogy egy összeadás, kivonást nem tudsz megcsinálni.
2. Nem érdekel a komplett kódod. Elég ha a hibás részt, és a hozzá kapcsolódó kód részeket leírod.
Mert most mit is látunk: Valamit meg akarsz oldani, egy terjedelmesen bemásolt kóddal. De vajon mi lehet az a valami? Egy összeadás, kivonás? Adatbázis lekérdezés? Adatok összepárosítása? Persze, ha hosszasan tanulmányoznám a legelső hozzászólásodat, és a kódodat, lehet közelebbi sejtéseim lennének, de légy oly jó, és tedd könnyebbé, hogy segítsünk.
Ha más is tanácstalan, hogy hogyan kérjen segítséget, pl. ilyen formájú hozzászólás tökéletes lenne:
Van egy excel táblám, ennek A és B oszlopaiban számok vannak. Hogy lehetne makróval megoldani, hogy gombnyomásra C oszlopban összegződjenek az értékeik?
Eddig ezzel próbálkoztam: bla-bla - kód - bla-bla
De nem működik
Új hozzászólás Aktív témák
- Új versenyző áll rajtvonalhoz a tápok világában
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen monitort vegyek?
- War Thunder - MMO Combat Game
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Építő/felújító topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Garancia kérdés, fogyasztóvédelem
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Epic Store Ünnepi Ajándékozás - 12. nap: Viewfinder
- További aktív témák...
- REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 USB-C Dock (ELKELTEK) - CSAK RENDELÉSRE
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- iKing - Apple iPhone 15 Pro Natural Titanium ProMotion 120 Hz, A17 Pro, USB-C 128 GB
- BESZÁMÍTÁS! MSI GF63 Thin 10SC Gamer - i5 10500H 16GB DDR4 1TB SSD GTX 1650 4GB Max-Q W11
- BESZÁMÍTÁS! Apple Watch Ultra 2 49mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest