Új hozzászólás Aktív témák
-
Naras
őstag
-
PetX
aktív tag
Megoldódott.
Akkor ezek szerint rosszul kérdeztem. Azt a tök egyszerű példát pontosan azért írtam, h ne kelljen leírnom pontosan mire is fogom használni, mert nem érdekes.
Cél: Adott egy string pl.: "123$$$-321$$$567" egy .xml adatfile-bol.
Megtörténik ebben a formában a kiolvasás és ezt követően a "$$$" jellel elválasztott értékeket számtanilag összeadni, DE úgy hogy a nyomonkövethetőség miatt ne csak a végeredmény szerepeljen a cellában, hanem az is hogy milyen értékeket adott(kivont) egymásból.A probléma az volt, hogy mikor a tömbben található stringeket, megpróbáltam összefűzni, és az elejére egy "=" hozzáadni akkor gyakorlatilag ugyan azt jelenítette meg a cellában.
És én azt szerettem volna, hogy a cellában a végösszeg szerepeljen ha viszont kiválasztom a cellát akkor lássam benne az elkövetett műveleteket.De, mint modtam már megoldódott, máskor majd figyelek a pontos kérdésemre.
-
martonx
veterán
Te semmit. Sőt a létező legbanálisabb problémára is igyekeztél válaszolni. Bocs, ha félreérthető voltam.
Arra utaltam, hogy valami elképesztő kérdésekkel jönnek elő néhányan.
Én szívesen válaszolok, de van egy szint, amikor a kérdező vagy tökéletesen alkalmatlan a programozásra, vagy azt az 1 perc gondolkodást sem szánja rá a probléma megoldására.Nos, én nem tudok ezekre a kérdésekre válaszolni. Ezért is csak off-ként jegyeztem a véleményemet.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Hosszabb bemutatót kapott a Borderlands 4
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Windows Insider Program
- Autós topik
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Milyen okostelefont vegyek?
- AMD Radeon™ RX 470 / 480 és RX 570 / 580 / 590
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Új Bontatlan Mac Studio M4 Max 2025 14cCPU /32cGPU / 36GB RAM / 512GB SSD - Azonnal Átvehető Deák.
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- ÚJ bontatlan S9 45mm Silver Stainless steel Cellular milanese fémszíj 199.900 azonnal átvehető Deák
- ÚJ kipróbálásra felbontott MacBook Pro 16 M4 Pro 14CPU/20GPU 24GB/512GB SSD Magyar billentyűzet Azon
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Beszámítás! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest