Hirdetés
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Karácsonykor nyerte meg a Honor az üzemidőcsatát
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Milyen okostelefont vegyek?
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- iPhone topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Tavaszi szél S26-ot áraszt, a nyári hőség meg exynosos Flipet
Új hozzászólás Aktív témák
-
Naras
őstag
-
PetX
aktív tag
Megoldódott.
Akkor ezek szerint rosszul kérdeztem. Azt a tök egyszerű példát pontosan azért írtam, h ne kelljen leírnom pontosan mire is fogom használni, mert nem érdekes.
Cél: Adott egy string pl.: "123$$$-321$$$567" egy .xml adatfile-bol.
Megtörténik ebben a formában a kiolvasás és ezt követően a "$$$" jellel elválasztott értékeket számtanilag összeadni, DE úgy hogy a nyomonkövethetőség miatt ne csak a végeredmény szerepeljen a cellában, hanem az is hogy milyen értékeket adott(kivont) egymásból.A probléma az volt, hogy mikor a tömbben található stringeket, megpróbáltam összefűzni, és az elejére egy "=" hozzáadni akkor gyakorlatilag ugyan azt jelenítette meg a cellában.
És én azt szerettem volna, hogy a cellában a végösszeg szerepeljen ha viszont kiválasztom a cellát akkor lássam benne az elkövetett műveleteket.De, mint modtam már megoldódott, máskor majd figyelek a pontos kérdésemre.
-
martonx
veterán
Te semmit. Sőt a létező legbanálisabb problémára is igyekeztél válaszolni. Bocs, ha félreérthető voltam.
Arra utaltam, hogy valami elképesztő kérdésekkel jönnek elő néhányan.
Én szívesen válaszolok, de van egy szint, amikor a kérdező vagy tökéletesen alkalmatlan a programozásra, vagy azt az 1 perc gondolkodást sem szánja rá a probléma megoldására.Nos, én nem tudok ezekre a kérdésekre válaszolni. Ezért is csak off-ként jegyeztem a véleményemet.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen videókártyát?
- Elektromos cigaretta 🔞
- Óra topik
- Le Mans Ultimate
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Sopron és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Diablo IV
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Call of Duty: Black Ops 7
- További aktív témák...
- AMD Radeon RX 7600 8GB OC HIBÁTLAN!!
- Hibátlan 2+ Év Garancia! GIGABYTE GeForce RTX 4060 EAGLE OC 8GB
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! AMD Ryzen 7 9800X3D 64GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5090 32GB GDDR7 1200W
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! Intel Core i5 14600K 64GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5060 8GB FSP 750W
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! Intel Core i5 14600K 32GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5060 8GB FSP 750W
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 12700E / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1 TB SSD
- Vásárlunk iPhone 12/12 Mini/12 Pro/12 Pro Max
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3760
- Thermalright Aqua Elite 360 V3
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest