Hirdetés
- Magisk
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Mobil flották
- WayteQ xTAB 50 GPS - az androidos navi
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Amazfit T-Rex 3 Pro – világítós dínó
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cpt. Flint
tag
válasz
martonx
üzenetére
Az ÉN kedvemért???
Szerintem összekeversz valakivel.Én leírtam egy megoldást. Elvből sem titkolva, mert nem mindenki akar ezzel foglalkozni, lehet, hogy siet, lehet, hogy most az egyszer van erre szüksége, lehet, hogy most kezdi; és ebből is tanul, ahogy én is tanulok mások példáiból.
Nem akartalak felbosszantani, csak mellékesen megjegyeztem, hogy az általad adott megoldás nem felel meg a feltett kérdésnek (fealadatleírásnak).
Erre kaptam egy egyszerű választ, ami már bosszantott kicsit, mert megint nem volt igazán értelmezhető.
Legutóbbi beírásod után meg már teljesen egyértelmű számomra, hogy sem azt nem nézted meg, hogy ki kicsoda, sem azt, hogy pontosan mit is akar...Az activate/deactivate nem igazán alkalmas a worksheetek nyitott workbookon belüli jelszavazott elrejtésére egyes felhasználók elől. Én legalábbis nem tudom elképzelni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 2700X / 16GB DDR4 / GTX 1080Ti 11GB / 256SSD + 2TB HDD
- Microsoft Surface Laptop 3 13.5" fekete i5-1035G7 16GB 512GB 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 256GB Black-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3626, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI Katana15 HX B14WEK notebook - i7 14650HX 16GB DDR5 1TB SSD nVidia RTX 5050 8GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Szerintem összekeversz valakivel.