Hirdetés
- Befutott az Oppo Reno15 és Reno15 Pro
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Huawei P30 Pro - teletalálat
Új hozzászólás Aktív témák
-
vilag
tag
válasz
Petya25
üzenetére
Ahogy írtam VBA-ban szeretném ezt a problémát megoldani, így sajnos az általad kínált megoldás nem használható.
A VBA súgójában annyit találtam, hogy "ActiveWorkbook.ReadOnly" az csak lekérdezhető.
A probléma az, hogy az adot fájlt tööben is használják a hálózaton, viszont a felhasználók egy körének csak olvasásra szabadna megnyitnia.
Fájlszinten a biztonsági beállítások között szépen be is állítottam, hogy mely felhasználók nyithatják írásra, és melyek szerkesztésre.
A fájl elsődleges használója azonban nem én vagyok. Hiába állítottam be mint tulajdonos, hogy semelyik más felhasználónak nem engedélyezem, hogy saját tulajdonba vegye a fájlt, ez valamiért időnként mégis előfordul és ilyenkor minden beállított fájlszintű korlátozás ment a levesbe.Ezért akartam ezt programkódból megoldani, ha lehet.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- HP ProBook 650 G8 Intel i5-1145G7 32GB 512GB magyarbill 1 év garancia
- 4 x 100.000 ft RÉSZLETRE .OPCIONÁLIS. G.SKILL Trident Z5 Neo RGB 96GB (2x48GB) DDR5 6000MHz
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest