- iPhone topik
- Mobil flották
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- A Motorola is Air mobillal készül
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Motorola Edge 30 Ultra - a 200 megapixeles kérdés
- Motorola Moto G84 - színes egyéniség
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
Új hozzászólás Aktív témák
-
vilag
tag
válasz
sztanozs #1791 üzenetére
Először is köszönöm a válaszokat!
Az első két megoldási javaslattal kapcsolatban nincs semmi tapasztalatom, szóval nem tudom, hogy vajon mekkora meló lenne egy több mint 5000 soros kód lefordítása.
Valakinek valami tapasztalat ezzel kapcsolatban?
A bat fájlra -mint írtam- azért van szükség jelenleg, mert ez a fájl tartalmazza az excel fájl nevére mutató hivatkozást. Vagyis inkább ez nyitja meg a benne megadott hivatkozást.
Minderre azért van szükség, mert a fájl nevét időnként változtatom. Erre a verziószám változások miatt van szükség. Ebből kifolyólag pedig az arra mutató parancsikonok érvénytelenek lennének.Azért keresek olyan megoldást amivel magában a fájlban lehet tárolni a parancsikont, vagy automatizálni annak lecserélését, mert a hálózat (illetve a program) felhasználóit 100 km is elválasztja egymástól, így nem mehetek oda minden egyes géphez és végezhetem el én az ikoncserét
Azt meg ne is mondjam, hogy a felhasználók milyen szinten állnak informatikából...
Vagy aki meg ért is hozzá, az esetleg tesz rá...
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude E7450 - i7-5GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Acer Nitro 5 - AN515 - 15,6"FHD IPS 144Hz - Ryzen 7 5800H - 24GB - 1,5TB SSD - RTX 3060 6GB - Win11
- LG 32UN880P - 32" IPS ERGO / 4K UHD / 60Hz 5ms / DisplayHDR 400 / USB Type-C / AMD FreeSync
- Új és újszerű 13-14 Gamer, ultrabook, üzleti, 2in1, X360, Touch készülékek kedvező áron Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest