Hirdetés
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Yettel topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Magisk
- 7600 mAh-s az aksi az iQOO új mobiljában is
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
Új hozzászólás Aktív témák
-
vilag
tag
válasz
sztanozs
üzenetére
Őszintén szólva, sajnálatos módon az általam végigtanult iskolák egyikében sem oktattak Accesst-t (még csak bele sem néztünk), pedig egy-két iskolát végigtapostam már.
Nagyjából Excel és Word volt mindenhol, de a mostani Excel és VBA tudásom 95%-a is sajáterős.Access-ben igazából még életemben nem dolgoztam, bár sejtem már régen, hogy valahogyan meg kellene vele ismerkednem.
A másik ok pedig az, hogy excelben már készen van a program (ezt a problémát leszámítva).Egyébként nehéz lenne áttenni accessbe?
Szerk: Plusz, fogalmam sincs, hogy a cég minden gépén rajta van e az access.
Erről eszembe jut valakinek egy korábbi hozzászólása, miszerint: a böngésző az amely minden gépen ott van...
A végső cél az lenne, hogy valami ilyenbe át tudjam ültetni, de ehhez is kellene egy konkrét ember aki ebben tudna segíteni, mert egyedül biztos nem fog menni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Honor Magic8 lite 512GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ 5G 512GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 128GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Lenovo T450s notebook hibás kijelzővel - 14", i5, 4GB RAM, eu vil.bill, számla, gar
- BESZÁMÍTÁS! BenQ GW2270 22 75Hz VA FHD 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Zalman Z1 Plus Seasonic 750W
- Keresünk Galaxy S21/S21+/S21 Ultra/S21Fe
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest