Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sziasztok!
Az egyetemen van programozásom és Visual Studio-ban toljuk, de nem voltam bent a múlt héten előadáson, mert beteg voltam. Eközben a tanár adott házi feladatot. A másik nagy probléma, hogy szerbül tanulok (Ekonomski Fakultet Subotica) és elég gyatrán megy...
Console application-nal dolgozunk (ezt így kell írni?) és a következő a házi feladat:
1.) Írj egy programot, amely fogad 7 számot a felhasználótól és kiírja a számok összegét, amelyek nagyobbak 10-nél.
2.) Írj egy programot, amely fogad 5 számot a felhasználótól és kiírja a legkisebbet.
3.) Írj egy programot, amely fogad 5 számot a felhasználótól és kiírja hányszor vitt be a felhasználó páros számot.
A fordítás kicsit fura, de máshogy nem tudtam. Valaki "megcsinálná" helyettem? Nem tudom mekkora bonyolultságú a dolog, de plusz pontokat jelent én pedig nem tudom megoldani...
Előre is köszönöm a segítséget.
Új hozzászólás Aktív témák
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Programozás topic
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Erős törpe: ASUS NUC 15 Pro+
- Telekom mobilszolgáltatások
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- iPhone-t használók OFF topikja
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- iPad topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3049, 94% Akkumulátor
- Igényes Gamer PC - Ryzen 5 9600X - 32GB DDR5 - 512GB SSD - Asus TUF RTX 3070 Ti - Vízhűtés - 850 táp
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2931, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3400, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest